View Single Post
stare 02.10.2005, 21:07   #9
Gryska
Guest

Smile

Cytat:
Napisał berata
Wątpię, żeby przeinstalowanie gry coś dało. Może to przez dodatki z neta, które powodują wiele najróżniejszych błędów w grze. Jeśli jakieś masz, to je przenieś z downloads w jakieś miejsce na komputerze i sprawdź, czy się uda bez nich. Spróbuj jeszcze wejść na jakąś inną pustą parcelę i tam zobacz, czy da się stawiać garaż. Może parcela, na której Twoja simka ma dom jest jakaś feralna i pomoże przeprowadzka? No i jeszcze jedno mi się nasuwa na myśl. Czy ogólnie działa Ci tryb budowania w grze? Jeśli nie, to na pewno podjazdu nie postawisz. Wybacz to pytanie, ale taka możliwość też istnieje. Jeśli nic z tego, co podałam nie pomoże, to już pojęcia nie mam.
I jakby co, to tutaj masz poradnik jak buduje się garaż. Może coś robisz nie tak?
Z trybem budowania ok. Takie rzeczy ponoć dzieją się z piratami, ale mnie to nie dotczy... :o)))
I już wiem, co się stało z tym podjazdem :o))) Może komuś się ta informacja przyda.Otóż: przy budowaniu podjazdu należy BEZWGLĘNIE wyłączyć funkcję "moveobjects". Wtedy łapka "puszcza" podjazd i wszystko jest ok.
Buziaki i dzięki za pomoc :o)))
  Odpowiedź z Cytatem