View Single Post
stare 19.10.2005, 17:48   #1
Irish
Guest

Wink Lista potrzeb : >

Troszke was powkurzam ale potrzebuje bardzo tych rzeczy co tu wymienie :>

Więc lecimy ale najpierw was tylko poprosze nie Sims2Sisters , Mango sims , SunairSims! o-o nienawidze tych stronek...

-Krótkie spódniczki w kratkę (było hoho ale po co szukać już dam w jednej beczce wszystko) dla nastolatki b±dĽ doroslej
-Najrozniejsze topiki...
-Szaliki czapki kolczyki i tp.
-Zimowe (pozno jesienne) ciuszki dla kobiety i mezcyzny we wszyztkich przedzialach wiekowych ...
-Kojczyki i te inne (drewniane) dla dzieci zamek z piasku... lopatki grabki i tp.
-Jest w Ts2 (podstawowa) taki kok dla doroslej z tylu do tego korona jest przyczepiona to ja poprosze taki kok ale bez korony i wiekszy taki.. no rudy
-Najrozniejsze *******ki do lazienki kuchni salonu i innych (mam tego duzo ale chce jeszcze wiecej ... jestem zachlanna )
-(z innej beczki)... kalkulator,nootebook,walizka,mebke biurowe,krzeslo na kolkach i kosz na smieci no taki metalowy (ale nie z PeggySims!!)
-Jakby to powiedziec potrzebuje takze takich ciuszkow no... ten takich jak jest ta sukienka simki Vanillene(czy jakos tam) ta zielona simki Miss! tylko dol kraciaty a gora kremowa : >
-Domek taki 4-osobowy podpiwniczony (modern) z garazem przylaczonym do domu moze byc styl Toomaszka w "Nowoczesnej Kawalerce"
-Ostry makijaz (ze sie wyraze tutaj dzieci juz nie czytajcie! prosze o makijaz "Oczo***ny" tak jak dla lalki barbie :wacko: )
-No to jak juz oczo***ne makijaze to tez takie oczy , pizamki(najlepiej ze Snoopym albo Sailor Moon ) , bluzeczki ,jeansy , bielizna i tp.(dla nastolatki)
-(Nietypowe!) Liscie : > rozne moze byc takie podloze albo jakas ozdoba : >
-Szlafroczki , reczniki na glowe , kapcie (takie po kapieli moga byc z krolikami albo jezami xP )
-Realne twarze moze byc cos stylu Judy Hanson , Sydney Sawayer , Irish Kropki(<lol>) Jowity Omelańczuk i tp. (Patrz Miss Sims!)...
Troszke sie tego nazbieralo huhu.. a ja pisac musiala haha dobra licze na wasza pomoc normalnie i czekam az cos dojdzie xDD

Ostatnio edytowane przez Irish : 20.10.2005 - 13:03
  OdpowiedĽ z Cytatem

PAMIĘTAJ! ¬ródłem utrzymania forum s± reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.