Temat: "Życie Judy"
View Single Post
stare 26.10.2005, 15:03   #6
~Perlié~
Guest

Domyślnie

>> ODCINEK VI <<
- gadaj co z nią zrobiłeś??!!
- Kotku! Wyluzuj...
- Gadaj!!
- Bo co mi zrobisz?- Mark naśmiewał się z dziewczyny
- Dosyć tego Mark gadaj !!
- Kate leży w łóżku źle się czuje...
- Jasne już ci wierze... !!
- Nie wierzysz to trudno!
- Judy nie słuchaj go pom....!!! - z słuchawki nagle rozległ się krzyk Kate!!
- Kate? Mark co z nią zrobiłeś!!!!!!!
- Misiaczku zamilcz ok? nic jej nie zrobiłem - głos Marka wydał się Judy śmieszny
- Mark... Ty, ty... - głos dziewczyny załamał się
- No co jest? Źle się czujesz - Mark śmiał się
- Wykorzystałeś własną siostrę??
- Haha... no i co z tego , zabijesz mnie?? hahahaha...
Dziewczyna upuściła słuchawkę i zaczęła płakać, miała mętlik w głowie jeden facet zrujnował całe życie, jej i przyjaciółki. Myślała co jeszcze złego się może stać!!
Judy nie wiedziała co może robić, na myśl jej nie przyszło iż Mark jest tak okrutnym i niebezpiecznym chłopakiem a właściwie tyranem. Dziewczyna wzięła chusteczkę przetarła oczy , i wykręciła nr do Johna...

- Cześć John...
- Witaj Judy! Coś się stało masz jakiś smutny głos
- A wiesz John.. nic takiego - Judy nie miała siły powiedzieć prawdy o Marku i Kate
- Judy przyjade do ciebie
- Dobrze ... czekam
Dziewczyna usiadła na łóżko wpatrywała się w miska jaki podarował jej John mówiła sama do siebie...
- puk puk!!
- John!! - ucieszyła się dziewczyna i z radością podbiegła do drzwi otworzyła drzwi i ujrzała Kate...
- Cześć John...
- Witaj Judy! Coś się stało masz jakiś smutny głos
- A wiesz John.. nic takiego - Judy nie miała siły powiedzieć prawdy o Marku i Kate
- Judy przyjade do ciebie
- Dobrze ... czekam
Dziewczyna usiadła na łóżko wpatrywała się w miska jaki podarował jej John mówiła sama do siebie...
- puk puk!!
- John!! - ucieszyła się dziewczyna i z radością podbiegła do drzwi otworzyła drzwi i ujrzała Kate...

- Kate!! O mój boże co ci się stało!!
Kate cała pośiniaczona i pobita płakała
- Judy... Mój brat wiesz....
- Wiem!! Tyran jeden pożałuje , chodź usiądź
- Judy.. - zaczęła Kate - nie wiedziałam, że rodzony brat może być takim wstrętnym debilem
- Skończy w więzieniu obiecuje ci to... - Dziewczyna przytuliła przyjaciółkę
- Opowiedz jak to się stało...
Kate zakręciła się łza w oku i zaczęła opowiadać jak doszło to tego co przeżyła Judy
- Wróciłam do akademika, poszłam się wykąpać było już dość późno wszyscy już spali, usłyszałam że ktoś wchodzi do mojego pokoju... bo nie zamknęłam pokoju, nieznana osoba próbowała wyważyć drzwi do łazienki ja siedziałam cała w strachu myślałam, że to jakiś złodziej... drzwi otworzyły się i ukazał mi się ... - Kate mówiła przez łzy - Mark... dokończyła
- Nic już nie mów... - Judy przytuliła dziewczynę
- Co my zrobimy?? krzywdę wyrządził już nam obu, i może jeszcze kogoś wykorzystać
- Nie martw się Kate za to co zrobił na pewno będzie siedział do końca życia a nawet i dużej...
Ktoś zapukał ponownie był to tym razem John, który zauważył już wcześniej że coś jest z Judy nie tak
- Hejka dziewczyny!
- Cześć John - Judy podeszła do chłopaka i pocałowała w policzek
- Czemu Kate jesteś smutna?
- Ah.. wiesz... nieważne... - wymramotała Kate
- John chodź na stronę - Judy wzięła chłopaka i wyszli na korytarz
- Posłuchaj... Mark ją zgwałcił!
- Jak to!! Nie jest mu mało co tobie zrobił a jeszcze przecież Kate to jego siostra! - Chłopak krzyczał na cały oddział
- Uspokój się i nie krzycz tak!! Będzie złapany zobaczysz
John mocno przytulił dziewczynę i razem weszli do pokoju
- Aa.. John, Kate mogę już wrócić do akademika - ogłosiła Judy
- Judy to super , jesteś już popakowana? - zapytał chłopak
- Jasne!! Kate chodzie już tylko powiemy lekarzowi, że już idę
Parę min. Potem studenci byli już w samochodzie, prowadził John. Dziewczyny siedziały z tyłu i rozmawiały o zajęciach. Po pół godzinie wszyscy już byli w akademiku, na powitanie studenci zrobili imprezę... Wszyscy się cieszyli, że Judy już wróciła do akademika mimo, iż większość osób jej nie znała i tak klaskali.
- Witaj kochanie! - odpowiedziała dyrektorka
- Alee... skąd wiedzieliście, że dzisiaj wracam ??
- Judy... ja powiedziałem jak poszłaś zwolnić się u lekarza - odpowiedział z uśmiechem John
- Dziękuje za to - dziewczyna ucieszyła się
Zbiżało się popołudnie Judy i John wyszli na balkon, nagle John objął ją mocno i pocałował w usta. Dziewczyna nie wiedziała co się z nią dzieje wszystko się zakręciło i oddała się pokusie...
Po mniej więcej 4 min para zakochanych usiadła na ławce

rozmawiali o życiu.
Następnego dnia...
Judy otworzyła oczy i zobaczyła sufit swego pokoju usłyszała, że coś się dzieje na korytarzu ubrała się w szlafrok i wyjrzała zza drzwi, ku jej wzrokowi ukazała się dantejska scena jej ukochany biję się z Markiem!! Dziewczyna nie wiedziała co się dzieje skąd on się tu wziął podbiegła do bijących się chłopaków i próbowała uspokoić, lecz Mark odepchał ją... Judy wstała ponownie i krzyczała żeby się uspokoili. Nagle całą tą scenę zauważyła Kate i pobiegła do kucharki, gdyż Nadine nie było...
- Proszę wezwać policję szybko!! Mark tu jest
- Już się robi - odpowiedziała chwytając za telefon wiszący po lewej stronie
- Halo!! Czy to policja?
- Tak, ale w czym problem?
- Niech panowie tu przyjadą do akademika BilMore ten tyran, Mark...
- ... już się robi
Kate pobiegła do korytarza Mark leżał na ziemi nie przytomny, a Johnem zajęła się już Judy...
- Biedaku!! Po co się z nim biłeś??!! Mógł cię zabić!!
- A daj spokój, nalazł na mnie i zaczął szantażować... jeżeli nie opuszczę ciebie to zabije i ciebie, i wasze dziecko!
- Nie wierz mu! To Idiota, chodź do mojego pokoju opatrzę cię
W tym czasie przyjechała policja skuła Marka kajdankami i zabrała do komisariatu Policji. Kate zapukała do drzwi Judy
- Judy ?? John jesteście tam?
- Tak wejdź Kate.. - odpowiedzieli równocześnie Dziewczyna i John
- Zabrali Marka na policję zawiadomiłam kucharkę
- Całe szczęście to chyba koniec twojego horroru - powiedział chłopak przytulając Judy...
- Oby - odpowiedziała Judy
Dziewczyna zwróciła się do Kate
- Kate musisz złożyć zeznania na Marka bo inaczej go nie ukażą
- Wiem Judy wiem ... powiedziała Kate przytulając się do przyjaciółki

Komentujcie =) Sorki, że Kate nie wygląda tak jak w poprzednich zdjęciach, ale nio nie mam dodatków tamtych =(
Komentujcie =*

Odpowiedź z Cytatem