No, to jak widać nie jestem jednak sama. A bałam się, że tylko u mnie to się dzieje. Hacków mam kilka, a jest to mianowicie jeden plik insimenatora i hack na to, by simowie mogli brać ślub w strojach wizytowych i dlatego wątpię, by któryś z tych dwóch miał taki wpływ na grę. Nie ukatrupię, ponieważ jak wspomniałam POTRZEBY TEJ SIMKI NIE SPADAJĄ. Sory, ale jak napiszę dużymi literami może wreszcie niektórzy zaczną czytać dokładnie posty.
A tak w ogóle to nie wiedziałam, że szanowna pani Zadecka beszta nawet za całowanie się

. No to psiekne, moi simowie do końca życia nie pocałują się. Albo zwyczajnie mam pomysł. Dodam sobie do rodzinki, wsadzę do basenu i insimenatorkiem (achhhhh, jak ja uwielbiam ten hackxP) zrobię jej energii 0%... Może przylezie kostucha ;> . Spróbujmy.
EDIT: wszystko zapowiadało się tak pięknie, ale jednak takie nie było w 100%. Wybudowałam nie za duży basenik, wstawiłam drabinkę, a także panią Zadecką;d. No cóż, wlazła w ciuchach codziennych i jeszcze z tą torebką

. Ale dobra, insimenatorem wzięłam jej energii 0%, skutek wiadomy...
Piękne, wiem, sama się na początku z tego cieszyłam.
Po tym nastąpiła piękna tabelka, która jeszcze bardziej mnie zadowoliła.
I nagle tryb życia zrobił się na szary kolor. Weszłam w tryb opcji, a tu nie można zasave'ować. Wszystkie opcje z tym związane są przezroczyste... Zresetowałam simsy i tyle. I co robić?? Ta baba jest niezniszczalna;(...