Cytat:
Napisał Lapis_Lasuli
Chciałam tylko przypomnieć, że jeśli nie macie do napisania NIC konkretnego, prócz tego, że będziecie wiernymi czytelnikami, to używajcie sond - głosujcie.
Ile razy mam powtarzać??? :ninjaf:
|
Lapis, każdy chce dodać coś od siebie co do tego fotostory. Ja na przykład dodam, że sucha ocena daje o wiele wiele mniej takiej osobie niż długi post, w którym wytknięte mu są wszystkie błędy, a przekazane wszystkie doskonałości.
Fotostory jest Ś-W-I-E-T-N-E. Zeby odróżnić się od tłumu zachwalającego i przekazujacego ci gorliwie, że zdobywasz sobie nowych czytelników powiem Ci, że jest to bardzo dobry tekst, jedynie wspomagany zdjęciami - dla mnie i tak większość w ocenie fotostory stanowi tekst, dopiero potem zdjęcia. I tu tekst jest idealny. Wspaniale oddajesz uczucia bohaterów i to, co w danej chwili myślą, ich spojrzenia na tych fotach - ach, cud miód i orzeszki, mogłabym to czytać w kółko godzinami.
A co do odcinka nr.2 choć niewiele wnosi, ja domyślam się, że zapewne będzie gdzieś o nim wzmianka w dalszych częściach. Bo chyba żaden odcinek nie jest nigdy napisany z żadnego widzimisię? tak myślę.. ale to tylko takie moje przemyślenia.
No i ocena końcowa. nie ma innej możliwości - 10/10