Napisał www.simy.pl
Witam wszystkich,
Nie jest dla was zaskoczeniem, że pracujemy nad nowym dodatkiem do gry. Pozwolę wam dowiedzieć się jako pierwszym, że dodatek ten będzie nosił nazwę The Sims 2: Open for Business; co nie jest to wielkim zaskoczeniem, ale nie jest to już tytuł roboczy, lecz oficjalny.
Wiem, że macie dużo pytan i obiecuję, że będę za nie odpowiedzialny przez kilka przyszłych miesięcy.
Więc dlaczego biznes? Dobrze, słyszeliśmy przez długi czas, że ludzie chcą widzieć jak ich Simowie zarabiają na życie. Teraz wy będziecie mogli im w tym pomóc. Będziecie mogli rozpocząć własny biznes (kupić parcele publiczne), umieścić rzeczy by je sprzedawać lub pobierać opłaty za miejsca i prosperować swoje interesy. Ja wybudowałem sklep z zabawkami. To naprawdę kolorowa wystawa, a mój Sim używa Zabawkowego Warszatu do produkcji własnych zabawek i je sprzedaje. Zrobiłem go w małej części garażu, więc nawet gdy mój Sim nie jest w sklepie, może produkować rzeczy do sprzedania. Myślę też o dodaniu małej piekarni, dzięki której będę mógł sprzedawać rzeczy, które ugotuję. Oczywiście, są także niekonwencjonalne pomysły na interes; mieliśmy osobę w zespole, która otworzyła darmowy sklep z kawą, ale z płatną toaletą. Wymyślcie własny pomysł na tego rodzaju biznes i zaróbcie na tym ogromne pieniądze.
Muszę wam powiedzieć, że nigdy nie mogłem sobie wyobrazić, iż prowadzenie przez Simów interesu będzie takie wyciągające i zabawne. To naprawdę dobry powód, aby zagrać w The Sims 2. Będziecie mogli zaplanować piętra budynków tak, aby wynajmować mieszkania, szkolić pracowników i pomagać im w pracy nad sprzedażą lokalów.
Możecie rozpocząć mały, dziecięcy interes, dzięki któremu młodzi na chwilę zapomną o zabawie:
Oczywiście, jestem pewny, że wasi Simowie będą chcieli otworzyć większy biznes i będziecie musieli zmierzyć się z różnymi wyzwaniami. Tutaj jest przykład, jak biegle może wyglądać biznes:
Mam nadzieję, że wiecie, co może przynieść dodatek The Sims 2: Open for Business. Oczywiście, pomysłów będzie dużo więcej i obiecuję, że wkrótce je ode mnie usłyszycie.
Tim
|