View Single Post
stare 12.12.2005, 15:32   #1
efciaq
Guest

Domyślnie Hmm... co jest z tymi domkami?

To najlepszy dział, który się nadaje (tak sądzę)...

No więc już mam te upragnione simsy. Ściągnęłam przepiękny domek. Nawet dwa. Chcę je pilnie do fotostory, dlatego zależy mi, aby to działało. A więc.

Ściągnęłam je z Modthesims2, dobry transfer, wszystko ok, zainstalowałam wszystko ponyślnie. Wchodzę sobie w simsy. Klikam w otoczeniu (Miłowo, jeśli to miałoby cokolwiek zmienic) na gotowe domki (no tam, gdzie zazwyczaj bierze się zainstalowane domki. No i widzę. Piękne dwa domeczki. Klikam na jeden (ładniejszy), ale wtedy już zaczynają się kłopoty. Domekj nie pojawia się w okolicy, co gorsza po chwili simsy mi się wyłączają. Włączyłam je znowu, ale z drugim domkiem poszło tak samo. Gra się wyłączyła. Weszłam w folder Downloads i zobaczyłam kupę plików. No kurczę - wiem, poszłam na całośc z tym ściąganiem, ale to przesada! W jeden dzień upchany folder? Ale niektóre pliki miały dziwną nazwę np. "jdshfh3jhh487werdshc" czy coś podobnego. Wywaliłam je. Ale czy tak będzie ciągle? Ja nie mam kompletnie talentu do budowania domciów... Proszę, pomużcie mi, będę mieszkała w jakiejś MAXISOWEJ chacie?? Skandal! Moje biedne dziewczynki z fotostory muszą gnieździc się w domu identycznym jak u biedaków (tyle że niebieskim)?? Och nie, wykluczone. Błagam, POMOCY!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.