Cytat:
Originally posted by Nyah@Dec 10 2003, 06:05 PM
Nilka, to nie było miłe !!!
Mam wrażenie że olewasz wszystkich którzy "niosą pomoc" bo chcesz być najlepsza i najbardziej lubiana!
|
:lol: :lol: chyba cię pogieło...i to nieziemsko..szcerze mówiac to mnie aż rozśmieszyłaś/eś nie wiem, czy zauważyłaś/eś, ale napisałam już powód mojej irytacji..nie mam zamiaru z nikim się cackać i gó*** mnie obchodzi ile osób mnie lubi..tu się robi SYF SYF SYF multum tych samych tematów, multum tych samych odpowiedz..sorry po co masz dopisywać się do tego co inni powiedzieli?? jak już ktoś powiedział to co chcesz powiedzieć to chyba znaczy, że problem został wyjaśnony, no nie?? Tym bardziej, że teraz na temat Abrakadabry jest pełno niepotrzebnych temaów, a jak na mój gust to ten temat powinien już być dawno zamknięty po pierwszych dwu postach..ale nie..wy oczywiscie musicie niepotrzebnie wtrącić swoje trzy grosze..sorry jak kogoś obrażam, ale weście się zastanówcie czy to co piszecie w ogóle ma jakiś sens? Nie mam zamiaru z nikim się kłócić koniec tematu. Już nic wiecej tu nie napiszę. Ten problem który miała ta osoba został już rozwiązany. nie sensu już nic dopisywać, a szczególnie tego samego..chyba, ze chcecie poruszać się po tym forum jak po jakimś wysypisku..