Cytat:
Napisał moniaaaka
Ja tez mam taki sam problem z zainstalowaniem nocne zycie. chcialabym sie Ciebie zapytac czy warto mi probowac odinstalowywac cale simsy i nie wiem dokladnie o co chodzi z czyszczeniem rejestrów (nie jestem dobra w te klocki)? Nie wiem nawet co to jest, czy dobrze byłoby gdybym ja tez je wyczyscila? Skad wiesz ze napisany przez Ciebie spocób zadziala? Zadaje tyle pytan bo ja sama mialam problemy z zainstalowanie zwyklych TheSims2 i nie chce przez to przechodzic po raz drugi.
|
1. Jeżeli usuwasz np. ręcznie simsy to należy wyczyścic rejestry, bo bez tego nie zainstalujesz ich od nowa (ja też jestem w tym temacie ciemna).
2. Witaj w klubie Mamy problemy z zainstalowaniem Nocnego Życia.
3. W dziale o NS jest "instalacja dodatku na studaich". Tam znalazłam informacje, że jeżeli występują błędy przy aktualizacji, to należy od nowa zainstalowac TS2, a potem NS i naczytałam się dużo informacji o jakimś patchu, żeby go nie instalowac. Pomyślałam, że zrobię reinstalkę TS2 i dalszą historię już znacie. Aż mnie krew zalewa, kiedy widzę dwa pudełka z pięknymi napisami: Na Studiach i Nocne Życie.
4. Miałaś problemy? Jak je rozwiązałaś? Dla mnie każda informacja jest ważna.
Błagam was, wy też coś napiszcie, ponieważ cały dzień czekałam na odpowiedź. Tylko nie coś w stylu "nie wiem co ci poradzic".