View Single Post
stare 30.12.2005, 01:40   #58
Clovsii
Guest

Smile

Ciekawe, ciekawe.. W końcu o postaciach z którymi można sie spotkać na codzień w świecie simów niemoge się doczekać aż ktoś o tych bratach Dziwakach napisze albo o Mieszkańcach Werony! Bardzo ładnie Jestem dumna

Ale tyle tych słodkości.. niektóre rzeczy mi się niepodobają.. strasznie uderza się w oczy "minoł" sorka ja niemoge patrzec na cos takiego chociaz sama robie byki no i co jeszcze... przeszkadza mi to że lata skracasz w jeden odcinek.. chyba że to od ślubu minęły tylko 2 tygodnie :/ postaraj się rozwijać akcję pooowoooliii.. niech jeden wątek ciągnie się od połowy jednego odcinka do połowy drugiego- wiesz o czym mówie ? o głupich telenowelach ale taki typ fotostory wybrałaś..
Ja osobiście lubie kiedy istnieją zabawne wątki a nie same bieeednee umartwianie się skrzywdzonej dziewczyki.. czy ona niemiała żadnych wesołych przeżyć od czasu ślubu z Donem? nie wiem.. jakiś wypad do restauracji, kina dzień radości.. nadążasz? no.. nie jest źle! jeżeli będziesz mieć siłę przeczytać ten koment do końca to już można uznać to za sukces..

7/10
  Odpowiedź z Cytatem