View Single Post
stare 31.12.2005, 18:45   #71
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

Tak, no właśnie, ta jej torebka jest wspaniała. Gdy kazałam jej pływać w basenie (by się utopiła) wskoczyła razem z torebką... To jest chyba nieodłączny element Zadeckiej. A jak ją mieć? Tak dla ozdoby można przesunąć kodem moveobjects on i gdzieś postawić... A pewnie strój babsztyla dostępny jest też w tworzeniu rodziny za pomocą boolProp testingCheatsEnabled true.
A taka druga sprawa. Otóż ostatnio, gdy przebywałam na parceli publicznej, bodajże na zielonym gocie, czy jak to się zwie, pojawiła mi się Zadecka, ale w dość dziwny sposób (i dobrze, ale o tym zaraz). Otóż wybiła (jeśli to tak można nazwać) godzina 17, gra przyblokowała mi się z lekka i pojawiła mi się tabelka w górnym prawym rogu:
Pani Zadecka zmarła na innej parceli. Powróci jako duch na miejsce swojej śmierci.
A to się zdziwiłam. W końcu, na wciśniętej pauzie, patrzę, a tu stoi sobie Zadupcka (jak to mówi moja wspaniała Qmpela i znika po mału...
klik
Oczywiście najpierw zniknęła baba, potem jej torebka . Ale wsiu, ważne, że już mnie katować nie będzie :con:
Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.