Temat: Drzwi do lasu
View Single Post
stare 31.12.2005, 20:44   #65
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Terierek
Cóż to była niespodzianka na nowy rok żebyście wiedzieli że nadal pisze. Za błędy serdr\ecznie przepraszam choć trudno w to uwierzyć sprawdzam tekst. Miło że się podoba choć z sukcesem twojego równać sie nie może.
Cieszę się, że nadal piszesz. Mam nadzieję, że będziesz dawać regularnie nowe odcinki.
Twoich błędów nie będę się czepiać, jak już wspomniałam. Pisałaś, ze jesteś dyslektykiem. Ale zdjęć w trybie budowy można uniknąć, prawda? Chyba że też ma to pewien związek z dyslekcją, to rozumiem.
Może sukces Twojego fs nie równa się z sukcesem mojego, ale Twoje ma np. bardziej oryginalną fabułę. I tak dalej. Nie ma co sie porównywać, są osoby, które oceniłyby Twoje fs lepiej niż moje. Ostatnio zauważyłam, że w różnych tematach userzy wspominają o sukcesie mojego fotostory, porównują do niego oceniane przez siebie fs, a nawet polecają BR w komentarzach. Nie trzeba.
Ale już zbaczam z tematu. Podoba mi się Twoje fotostory, musisz tylko popracować nad szczegółami (tryb budowy!). Pozdrawiam i czekam na kolejne części!

Ostatnio edytowane przez Isi : 31.12.2005 - 23:29
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem