Odświeże ten temat.
Ja od niedawna mam simy znowu na kompie więc wielkich zmian nie zdążyłem zrobić ale jednak coś tam jest.
No więc:
Rodzina Ćwirów (narazie tylko ona):
Po takiej jednej niewinnej nocy Kasandra i Don postarali sięo dciecko. No i się udało. W dzień urodzin Aleksandra Kasandrze urusł brzuch. Dokładnie w 5 sekund po tym jak Aleksander stał się nastolatkiem. Kasandra zerwała z Donem bo nie chciała mieć nieślubnego dziecka (pomysł by my friend). Aleksander poznał fajną laskę i już po pierwszym dniu zostali przyjaciułmi. Za niedługo (1-3 dni simowych) zaprosi ją na randkę. Kasandrze już urodził się berbeć. Jest to dziewczynka imieniem Weronika. To wszystko na tę chwilę.
Co mam zamiar zrobić:
Zeswatać Kasandre i Dariusza i zrobić aby mieli 2 dzieci (najlepiej bliźniaczki). Kasandra żuci Dariusza za to, że nie kochał dziecka Dona (pomysł by my) Kas dorzyje starości jako samotna panna mająca na wychowaniu 3 dzieci.
Przerzuciłem się na rodzinke biedak:
Damian bliski załamania nerwowego (

) czeka aż Bałażej (obecnie dziecko) stanie się nastolatkiem. Wtedy to Damian pujdzie na studia. Balbina urodziła kolejnego syna (obecie niemowlę) imieniem Mateusz. Balbina będzie musiała iść do pracy żeby zapłacić rachunki. Po ostatnim wymknięciu się z domu i przyłapaniu przez policję stosunki Damiana z matką są makabryczne. Zle i tak nie dbam o to bo i tak za pare dni (simowych) pujdzie na studia i rozpocznie samodzielne życie (no, może z maleńkim udziałem Andżeliki

)