View Single Post
stare 05.01.2006, 14:03   #156
Pumcia
Guest

Domyślnie

Ćwirowie:
Kasandra wyszła za Dona i szybciutko się wyprowadziła, bo mąż użył podstępu iż niby dom za mały czy cos w tym stylu. Tak na serio przyprowadza nowe "przyjaciółki".
Mortimer ożenił się z pewną śliczną simką po biologi i spłodził jeszcze 4 dzieci. Po pewnym czasie zmarł śmiercia naturalną. Żonka mało się przejeła i ma jeszcze nieślubne dzieci z donem i przyjemniaczkiem.

Kaliente:
Siostry się nie ożeniły ale obie mają dzieci. Dina z Mortim, a Nina z Donem. U reszty po staremu.

W Weronie:
Hermia wyszła za Merkurcja(kiedyś miałam ją z starszym synem Tytani ale dzieci były czarne więc sie Wkurzyłam, rozwaliłam to małżeństwo i teraz jest jak jest), a Julia za Romea. Tybald wyszedł za Tytanie, a Oberon szybko się pozbierał i bezceremonialne żyje z simka stworzoną przezemnie. Staruszkowie umarli.

W Dziwnowie:
Każdy z braci Dziwaków się ożenił. Okularnik z pewną blondyną, która stworzyłam, blondyn z Cecylia papużką,a ostatni nie pamiętam .
Kamasz tez się ożenił ale nie paemietam(znów) z kim. Jasiek olała studia i wyszedł za śliczną zielona córkę blondyna od dziwaków. Ofeli pozostała sama na studiach.
  Odpowiedź z Cytatem