View Single Post
stare 17.01.2006, 11:00   #6
basia11
Guest

Wink następny odcinek ;]

Paulina wiedziała dokładnie kogo widzi teraz na swoje oczy krzyknęła z zdziwieniem
-Królewna Śnieżka??
Chciała jej dużo opowiedzieć i zawołać mamę ale ona sprzeciwiła się bo chciała jej powiedzieć tylko jedną rzecz westchnęła i powiedziała
-Paulino jestem wróżką która będzie cię spierać przy twojej ciężkiej chorobie
Dziewczyna dziwnie spojrzała na wróżkę nie wiedziała co to znaczy choroba i na co jest chora.
Wróżka pstryknęła palcami i dziewczynka zasnęła.
Obudził ją śpiew mamy pod prysznicem, głośno się zaśmiała zeszła na dół i podrabiała mamę
-La la zostań moją żoną lala zostań moim simem.
Stasia wyszła spod prysznicu okryła się ręcznikiem i się zaśmiała pacząc na roześmianą dziewczynkę. Wiedziała że to nie potrwa wiecznie i znowu będzie jak kiedyś.

Mama Pauliny usłyszała dzwonek do drzwi , Stasia otworzyła i zobaczyła Karolinę.
-Dziędobry pani Stasiu, Mogę pogadać z Pauliną?
-Tak oczywiście-Powiedziała z wielkim uśmiechem na twarzy
Karolina podeszła do Pauliny gadały sobie troszkę czasu.
Nastolatka podeszła do pani Stasi i powiedziała że Pauline zwolnią jeśli nie wystąpi w agencji , matka się zdenerwowała przecież tylko z jej wypłaty żyli zdenerwowana odpowiedziała.
-Paulina musi wystąpić bo z czego będziemy żyć i się rozpłakała
-niech pani się nie martwi Paulina wystąpi przecież jest ładna i utalentowana??
Karolina spojrzała na Dziewczynkę jak kopała w nosie
-To kiedy ten występ? – Zapytała się Stasia
Karolina odpowiedziała że za dwa dni i też spytała się czy może iść z Pauliną do jej pokoju.

Mama się zgodziła, Karolina z koleżanką poszli na komputer Paulina krzyknęła
-Gramy na komputerze jest strasznie nowy i mam kupa gier – powiedziała uśmiechając się.
Karolina oczywiście się zgodziła na propozycje koleżanki gdy już skączyły grać.
Paulina zapytała się Karoliny czy nie chce u niej nocować dziewczyna nie mogła odmówić więc się zgodziła , rozmawiały i bawili się jak to ich dzieciństwa. Nagle ktoś zadzwonił odebrała Karolina

-Halo?
-Jest Paulina?
-A kim jesteś ?
-Sebastian daj mi Paulinę
-Nie mogę ci jej dać
I tak Karolina powiedziała Sebastianowi o wypadku i się rozłączyła , Paulina zapytała kto to był koleżanka się zaśmiała i odpowiedziała nikt pomyłka.
Dziewczyny położyły się spać Paulina poszła spać do swojego łóżka a jej koleżanka do łóżka pani Stasi a mama na kanapie i tak we trojkę spały do rana.
Nagle ktoś rzucił cegłę do pokoju Pauliny dziewczyna przestraszona zauważyła jak leci w jej stronę i ……….

-Co się stało z Pauliną?
-Co było napisane na cegle?
-To i więcej w następnym odcinku!!
  Odpowiedź z Cytatem