View Single Post
stare 14.12.2003, 12:39   #82
Ersa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by galazek+Dec 14 2003, 12:57 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (galazek @ Dec 14 2003, 12:57 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Czarodziejka@Dec 13 2003, 10:30 PM
na już nie mam Abrakadabry, ale mam dla Was radę... jedźcie do Abrakadabrowa i tam gdzie będzie taka maszyna do wróżenia, to ciągle wrzucajcie monetę... a ona Wam będzie wrózyć... jak mi wrózyła, to się dowiedziałam jakie sa składniki na magiczny nektar i magiczny biszkopt i sądzę, że czary pewnie też tam są... nie zniechęcajcie się od razu, jeśli Wam nie wywróży jakiegoś czaru, bo ja też musiałam trochę czekać, zanim dała mi te dwa przepisy Życzę powodzenia
Mój Sim wrzucał monety przez 20 simowych godzin i niczego nowego mu nie wywróżyło Zresztą tam jest jedna taka przepowiednia - cośtam że nie wszystko można zapisać w księgach i jest w niej mowa właśnie o tym magicznym biszkopcie i nektarze. Może to znaczy, że już więcej tajnych przepisów nie ma [/b][/quote]
Wtakim razie było ich bardzo malutko. Ale szkoda człowiek miałby wiekszą satysfakcję. A co do Czarodziejki to ona mi powiedziała tylko o magicznym nektarze o biszkopcie nic nie wspomniała