Cytat:
Originally posted by galazek+Dec 14 2003, 12:57 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (galazek @ Dec 14 2003, 12:57 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Czarodziejka@Dec 13 2003, 10:30 PM
na już nie mam Abrakadabry, ale mam dla Was radę... jedźcie do Abrakadabrowa i tam gdzie będzie taka maszyna do wróżenia, to ciągle wrzucajcie monetę... a ona Wam będzie wrózyć... jak mi wrózyła, to się dowiedziałam jakie sa składniki na magiczny nektar i magiczny biszkopt i sądzę, że czary pewnie też tam są... nie zniechęcajcie się od razu, jeśli Wam nie wywróży jakiegoś czaru, bo ja też musiałam trochę czekać, zanim dała mi te dwa przepisy Życzę powodzenia
|
Mój Sim wrzucał monety przez 20 simowych godzin i niczego nowego mu nie wywróżyło

Zresztą tam jest jedna taka przepowiednia - cośtam że nie wszystko można zapisać w księgach i jest w niej mowa właśnie o tym magicznym biszkopcie i nektarze. Może to znaczy, że już więcej tajnych przepisów nie ma

[/b][/quote]
Wtakim razie było ich bardzo malutko. Ale szkoda człowiek miałby wiekszą satysfakcję. A co do Czarodziejki to ona mi powiedziała tylko o magicznym nektarze

o biszkopcie nic nie wspomniała