View Single Post
stare 24.01.2006, 22:52   #163
ajatakarozczochrana
Guest

Domyślnie Co dalej u mnie..

Dalsze losy moich simów
Kasandra ułożyła sobie życie z Dariuszem Mieszka u niego razem z Zosią i Basią. Marysia jako najstarsza córka mogła zamieszkać w starym domu (zapomnialam dodać że Kasandra nie mieszkała z ojcem tylko w domku obok Dona ) oczywiście Marysia juz w pierwszy dzien impreza (asp. populnarność ) jej ukochany Maurycy (Próbówka ) został na noc po imprze i jak się można domyślić była wpadeczka no i Maria panika Maurycy zachował zimną krew i wzieli na szybko ślub (żeby nie mieć nieślubnego dzieciaka ) no i zaraz po ślubie urodziła im się córa Malwina Dalej o Kasandrze: Ma z Darkiem syna Floriana Szczepek dorósł ożenił się z moją simką Martyną i mają syna Julka
Basia i Zosia są nastolatkami, nawiasem mówiąc Basia jest strasznie podobna do mojej koleżnaki z klasy Dalej Przyjemniakowie:
Daniel nadal flirtuje z Kasią a Marysia też nie taka święta znalazła sobie kochasia no i miała wpadke z nim. Urodziła córkę Laurę która jak na złość podobna do ojca Liliana wybyła na imprezę i wróciła w ciąży ( tak naprawdę miała romans z Joe Samochodzikiem ) urodziła synka Eryka tylko nie wiem jak ją wyprowadzić z domu :/ Andżelika nadal szóstkowa uczennica
Biedak Babina urodziła syna Sławka ( po tatusiu ) Damian niby szczęśliwy z Andżeliką a tak naprawdę ma na boku Lilianę Błażej jest dzieckiem.
Kaliente: Nina urodziła synka Mikołaja (z Donem) a Dina w tym samym dniu Marcela (też z Donem). Dina wpadła na pomysł żeby zdobyć Mortimiera wrabiająć go z dzieckiem no więc urodziła córkę Milenę i tak jak myślała Mortimier z poczucia winy wziął z nią ślub ( a wiecie że Kasandra i Aleksander płakali na ich ślubie ) w noc poślubną biedaczek myślał że jest już bezpłodny i zrobił z Diną szybki numerek i teraz Dina jest w ciąży Aleksander jest nastolatkiem i dalej kuje no i to by było chyba na tyle (zdeczka sie rozpisalam )
  Odpowiedź z Cytatem