Dalsze losy moich simów
Kasandra ułożyła sobie życie z Dariuszem

Mieszka u niego razem z Zosią i Basią. Marysia jako najstarsza córka mogła zamieszkać w starym domu (zapomnialam dodać że Kasandra nie mieszkała z ojcem tylko w domku obok Dona

) oczywiście Marysia juz w pierwszy dzien impreza

(asp. populnarność

) jej ukochany Maurycy (Próbówka

) został na noc po imprze i jak się można domyślić była wpadeczka

no i Maria panika Maurycy zachował zimną krew i wzieli na szybko ślub (żeby nie mieć nieślubnego dzieciaka

) no i zaraz po ślubie urodziła im się córa Malwina

Dalej o Kasandrze: Ma z Darkiem syna Floriana

Szczepek dorósł ożenił się z moją simką Martyną i mają syna Julka

Basia i Zosia są nastolatkami, nawiasem mówiąc Basia jest strasznie podobna do mojej koleżnaki z klasy

Dalej Przyjemniakowie:
Daniel nadal flirtuje z Kasią a Marysia też nie taka święta znalazła sobie kochasia no i miała wpadke z nim. Urodziła córkę Laurę która jak na złość podobna do ojca

Liliana wybyła na imprezę i wróciła w ciąży

( tak naprawdę miała romans z Joe Samochodzikiem

) urodziła synka Eryka tylko nie wiem jak ją wyprowadzić z domu :/ Andżelika nadal szóstkowa uczennica

Biedak Babina urodziła syna Sławka ( po tatusiu

) Damian niby szczęśliwy z Andżeliką a tak naprawdę ma na boku Lilianę

Błażej jest dzieckiem.
Kaliente: Nina urodziła synka Mikołaja (z Donem) a Dina w tym samym dniu Marcela (też z Donem). Dina wpadła na pomysł żeby zdobyć Mortimiera wrabiająć go z dzieckiem

no więc urodziła córkę Milenę i tak jak myślała Mortimier z poczucia winy wziął z nią ślub ( a wiecie że Kasandra i Aleksander płakali na ich ślubie

) w noc poślubną biedaczek myślał że jest już bezpłodny i zrobił z Diną szybki numerek i teraz Dina jest w ciąży

Aleksander jest nastolatkiem i dalej kuje

no i to by było chyba na tyle

(zdeczka sie rozpisalam

)