View Single Post
stare 25.01.2006, 12:45   #164
patrysiaz1992
Guest

Sad

A ja po raz kolejny miałam reinstala xP. A przez ten czas nie wiele zdziałałam. W każdym razie losy rodzinek potoczyły się troszkę inaczej niż wcześniej. Otóż...
Kasandra coraz częściej kłóciła się z Donem, aż w końcu zerwała z nim. Nie musiała długo czekać. Niedługo po tym oświadczył jej się Dariusz Marzyciel i wkrótce wzieli ślub. Obecnie Kasandra oczekuje maleństwa z Darkiem. Tymczasem oburzony Don nie zastanawiając się dłużej oświadczył się Kaśce Langerak. Nina nie wiedząc o tym dalej spotykała się z ukochanym, aż w końcu... wiadomo, zaszła w ciążę. Don miał też jeszcze Dinę jako kochankę. Ona również po niedługich staraniach przeszła w stan błogosławiony. Nina dowiedziawszy się, że ojciec jej dziecka jest także ojcem potomka jej siostry załamała się. A Don, nic nie wiedzący o zaistniałej sytuacji, wziął ślub z Kasią. Nina i Dina w końcu urodziły. Potomkiem Niny była dziewczynka Tina (znowu Tina, a Diny chłopiec Klaudiusz. Jak można było się spodziewać Don niedługo po tym dowiedział się o wszystkim. Ale było już za późno, iż także Kaśka oczekiwała jego dziecka. Urodziła córkę Edytę. Jednak wkrótce stało się coś nieoczekiwanego. Kasia po prostu zaginęła (czyt. wyprowadziłam ją i skasowałam w skrzyni rodzin). Donowi nie pozostało nic innego, jak oświadczyć się Ninie, iż Dina razem z jego dzieckiem zamieszkała u Mortimera i wzięła z nim ślub. Nina po długich wahaniach uległa urokowi Dona i wzięła z nim ślub. Wyprowadzili się i razem z Edytą i Tiną zamieszkali w pobliskim domku. Oczywiście Nina znowu jest w ciąży... i właśnie oczekuje na narodziny. Edyta jest wciąż dzieckiem, a Tina już nastolatką.
Tymczasem u Biedaków trochę mniej się wydarzyło. Damian pod namową Andżeliki wymknął się z nią z domu. Oczywiście o 4 rano przyjechał w radiowozie. (tak propos oczywiście też przywróciłam Sławka). Wkrótce Balbina razem z rodziną wyprowadziła się do bogatszego domu, iż Sławomir zarobił krocie w gastronomii. I teraz - uwaga - urodziła ... córkę. Nazwałam ją Oliwia. Sławomir poczuł się w roli ojca i ponownie oświadczył się Balbinie. Wzięli ślub, na który zaprosili połowę Miłowa. A no yo, zapomniałam o Błażeju. Ten też sim nauczył się wszystkiego co trza i teraz jest dzieckiem z platynową aspiracją.
W Przyjemniaków, Próchno i Haków jeszcze nie grałam

Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 28.01.2006 - 10:49
  Odpowiedź z Cytatem