Zdjęć się nie będę czepiać, bo nie mam takiego zwyczaju i rozumiem, że masz taką kartę graficzną. Ale tak a propo, na trzecim zdjęciu, czy ręce Kyri (jak się odmienia to imię? dobrze napisałam?) są naprawdę takie chude, czy mi się tylko wydaje?
Co do treści, masz bardzo miły, ciekawy do czytania styl. Fajne opisy. Piszesz czasem językiem potocznym, zwłaszcza w dialogach, ale mi to nie przeszkadza. Niekiedy nie stawiasz przecinków. Żadnych większych błędów, ortograficznych czy stylistycznych, się nie dopatrzyłam. Co dalej: był jeden błąd logiczny, a mianowicie w ostatnich zdaniach, kiedy ta Melissa podała swój numer telefonu. Czternastocyfrowy? Nie ma takiego, nawet wtedy, kiedy Telekomunikacja dodała kierunkowy... A sądząc z początku numeru, jest on na komórkę. W takim razie, powinnaś usunąć 5 cyfr.
Następnie, co do fabuły. Akcji tu nie brakuje, brnie ona jak najbardziej naprzód. Za szybko? Za wolno? To chyba okaże się w następnych odcinkach. I sam pomysł. Z czymś takim nie spotkałam się na forum. Może było? Tak? To wybaczcie, nie czytam wszystkich FS-ów.
Czy to ma być kryminał? Jeśli tak... Kryminałów nie lubię, ale mi miło się Ciebie czyta i będzie czytać, Cocaine, więc, cokolwiek by nie było - przeczytam nowe odcinki i pewnie nieraz skomentuję.
No, to tyle ode mnie...
|