Cześć!Jestem tu nowa.Nie zakładałam nowego tematu,gdyż mam podobny problem do niniejszego. ;( Mam wszystkie oryginalne dodatki do gry TheSims tylko że zamiast wersji podstawowej mam Double Deluxe .Dokladniej:TheSims Double Deluxe(bez balangi i dodatków , zapomniałam zainstalowac

),TheSims Zwierzaki,Gwiazda i Abrakadabra.Najpierw , gdy zainstalowałam je jeszcze w moim starym systemie Windows 98 oryginalnym wszystko działało supcio(oprócz tego że czasem gra wyłączała się z powodu braku miejsca na dysku C)!Zainstalowalam je na dysku D , bo na C nie straczało mi miejsca.Później mialam wirusa groźnego i musialam formatować dysk.Nie odinstalowalam Thesims.Facet zainstalowal mi Windowsa XP Professional, myślałam że jest oryginalną kopią , ale przy sprawdzaniu autentyczności pokazal się błąd. ;( Gdy włożylam plytkę Abrakadabry , żeby sprawdzić czy działa , wyświetlił mi się komunikat:,,System Windows nie może odnaleźć oryginalnej wersji Thesims"!A przecież mam oryginalne!To chyba dlatego , że system jest...nieoryginalny.Teraz chcialam je usunąć i ponownie zainstalowac.Weszlam w Panel Sterowania-->Dodaj/Usuń programy , ale The sims tam nie było.Aha i chciałam sie spytać , czy można odinstalować The Sims w katalogu D:/Maxis/TheSims/support/i Unistal The Sims Makin Magic!Proszę powiedzcie mi!! ;( i kto jest administratorem w moim komputerze , bo mamy dwa konta na komputerze-Mój i mamy bez hasla i sis z hasłem.Kto więc jest administratorem??aha i w menu start oczywiście nie ma takiego katalogu-maxis/the sims/usuwanie gry the sims.