No więc odcinek 2 podoba mi się o wiele bardziej od pierwszego.
Powiedzmy, że dymki są poukładane po kolei (choć kilka razy miałam wątpliwości), także o wiele lepiej mi się czyta. Jestem ciekawa, co będzie dalej.
Zdjęcia są naprawdę bardzo ładne, te z sesji zdjęciowej też fajnie zrobiłaś.
Zdarzają się błędy (literówki?) typu "dotego", "naszczęście", powtórzenia ("Nie
może się pogodzić z tym, że
mogę coś osiągnąć!") i drobne błędy interpunkcyjne. Niektóre zdania są dziwne, jak dla mnie nieco nielogiczne, np. "Już nie mogę. To tutaj naszczęście." (na szczęście to ona mogła szybko dotrzeć do domu albo np. złapać taksówkę, albo na szczęście dom mógłby być blisko- mam nadzieję, że wiesz, o co mi chodzi

Po prostu to "tutaj" troszkę mi nie pasuje) albo "Martwię się o mamę. Przecież będąc w domu i tak jej nie pomogę" (wystarczyło dostawić "ale" przed "przecież" i zdanie byłoby w pełni logiczne.
Cytat:
Napisał ...:KoRn:...
Tekst jest nieco większy.
|
Ja bym powiedziała, że mniejszy.

Np. na zdjęciu 10 zdecydowanie za mały. Za to na kilku pierwszych fotkach litery są trochę za duże.
Cytat:
Napisał ...:KoRn:...
(Obrazki od 49 do 56 musicie pooglądać klikając na linki. Nie jest to moja wina!!! Chciałam opublikować normlanie, ale pisało, że załączam za dużo obrazków i post nie chciał się wysłać . W przyszłości poprostu będę robić mniej zdjęć.)
|
Ja tak miałam przy pierwszym odcinku mojego fs- kilka obrazków musiałam usunąć.
Pamiętaj, że w poście może być tylko 50 obrazków, a emotikonki też się liczą.
Mimo wszystko uważam, że powinnaś była rozdzielić ten odcinek na dwa posty... Bo te otwierające się okna mogą się komuś pomylić itp. I niewygodnie się czyta, straciłam przez to otwieranie klimat, który już się wytworzył.
No cóż, myślę, że ocenię w sondzie gdzieś tak po 4 odcinku.
Czekam na kolejny i pozdrawiam.