View Single Post
stare 31.01.2006, 17:19   #10
Anka18
Guest

Question

Przeglądałam tematy podane na tym forum z nadzieją, że ktoś ma podobną potrzebę jak ja. Weszłam w temat, założony przez użytkownika efciaq. On pytała o stół do ping-ponga oraz o parę innych drobiazgów. Jako trzeci z kolei jest podany czyjś link, pod którym takowy stół się znajduje. Otóż weszłam na tę stronę, przewijam ją, patrzę, stołu do pingla nie ma. Myślę- co jest, czyżby był na innej stronie (pod tym adresem ale inny numer strony czy jak??). Więc przeglądam, szukam, bo jestem ciekawa jakby taki stół wyglądał w grze i tym sposobem doszłam do strony oznaczonej numerem 6 lub 7 nie pamiętam dokładnie patrzę: jest! A tuż obok: coza radość: łóżeczko piętrowe podobne bardzo do takiego, jakie sobie wymarzyłam. Drżącymi rękoma wybrałam opjęownload, pobrałam i weszłam do gry. Znalazłam w łóżkach, klikam, stawiam i próbuję. I jakiegoż doznałam zawodu!!! Nie dość że łóżko wielkie jak jasna cholera, to jeszcze dziecko może wleźć na dół a na górze nie da rady spać i mało tego: nie ma kołdeeeeeeerki!!!!!!!!!! Dziecko włazi na posłanko i "przykrywa się" ale nie ma na nim kołdry jak śpi i jakoś zatapia się ono w tym łóżku, przenika przez nie pleckami i głupio to wygląda. Naprawdę nikt nie widział takiego ładniuśkiego piętrowego łóżeczka dziecięcego żeby dało radę go używać (i góry i dołu naraz) i było normalnych rozmiarów a nie taki kloc jak te co znalazłam zupełnie przypadkiem?? Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp, ono jest mi naprawdę niezbędne do simżycia. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
  Odpowiedź z Cytatem