View Single Post
stare 04.02.2006, 21:42   #7
Paddie
Guest

Domyślnie

Podoba mi się.
Zdjęcia są dobre, naprawdę - szczególnie te w ostatnim odcinku. Na taką grafikę to aż miło patrzeć ;^)
Ale mnie tam zdjęcia mało obchodzą, dla mnie najważniejszy jest Pan Tekst.
A tu widzę jego bardzo fajny rodzaj. Piszesz ładnie, płynnie i widać, że przychodzi Ci to z łatwością. Tylko Twój styl jest dla mnie trochę 'zakręcony' ;^)
Mam wrażenie, że wpakowujesz do tekstu dużo ozdobników, żeby sprawić, aby stał się on lepszy, taki... bardziej wyrazisty? Nie wiem, może to Twój styl, ale odnoszę wrażenie, że robisz to na siłę. A wierz mi, masz taki potencjał, że kilkukrotnie złożone zdania, ozdobniki i masa przymiotników naprawdę nie są konieczne - czasem właśnie lepiej czyta się coś prostego i dobitnego. W końcu to co najprostsze zazwyczaj jest najlepsze ;^)
Nie musisz na siłę udowadniać, że umiesz pisać - bo to naprawdę widać bez tego, co wymieniłam wyżej. Masz wizję tego co chcesz pokazać i pokazujesz to bardzo łądnie - świat Kyry jest dla mnie niemal namacalny. I to bardzo dobrze!
Cieszę się, widząc jakie zrobiłaś postępy od swojego pierwszego fs! Podoba mi się Twój z lekka zawiły styl i podoba mi się ta historia. Postawiłaś sobie wyżej poprzeczkę i jak na razie płynnie nad nią przeskakujesz - ale pamiętaj, że Ci, którzy są pewni że przeskoczą, najcześciej się mylą ;^)
Życzę wspaniałych pomysłów i wielkiego kłębka we(ł)ny ;D
Buziaki,
Pattuś śpiąca, ziewająca i zmęczona ;>
  Odpowiedź z Cytatem