Cytat:
Napisał Issa
Ech. Podziwiam Was dziewczyny za tę wiarę- ja takowej nie mam.  Nie oszukujmy się: zawsze, już po pierwszym odcinku, orzec można, jaki poziom będzie reprezentowało dane fs.
|
Nie zgodzę się z tobą Issa. Na początku moje Fs też nie było sukcesem. Niektórzy nawet odradzali mi dalsze pisanie. Jednak ja się nie poddałam i otrzymałam za to nagrodę w postaci robienia coraz lepszego Fs. Teraz podoba się naprawdę sporej grupie osób. Dlatego myślę że każdemu trzeba dać szansę , pokazać błędy i naprowadzić na dobrą drogę. Po co kogoś dołować ? Nawet najgorsze Fs może się zmienić !. Myślę że autorka poprawi błędy w Fs , przedłuży akcję i niewykluczone że wtedy odniesie sukces.
Do Autorki :
Po pierwsze i najważniejsze , NIE PODDAWAJ SIĘ !
To najgorsze co można zrobic. Powiedz sobie że dasz radę , zaciśnij zęby i ...
pracuj . Pamiętaj by zamiast obrażać się na innych za poprawki , posłuchaj ich. Oni mają rację. Jeśli jednak coś jest nierealne (np. rozłączenia palców sima) to o tym poinformuj. Będe tu zaglądać i trzymać za ciebie kciuki.
Co się tyczy Fs :
Fabuła - Jako taka. Zachowanie postaci w różnych wypadkach można określić mianem absurdalnego (jej koleżanka zginęła a ona je galaretkę i idzie się umyć ).
Podobnie ze złodziejem , kojaży mi się to z Power Rangers. Sądzę jednak że masz w tym jakiś cel. Zobaczymy po drugim odcinku.
Zdiecia i wykonanie- Niestety niezbyt dobre. Na zdięciach widać kryształki , niebo , prześwitujące ściany. Palce postaci są złączone , ubrania rozmazane. Kiepska jakość. Ale i to da się poprawić , zaczekam na efekty.
Ogólnie - Poniżej przeciętnej. Fs przypomina komedie , choć chyba wcale nie powinno. Zdięcia jak i rozmowy są deczko bezsensowne i nie wnoszą nic nowego do Histori. Do tego dochodzi jeszcze długoś Fs które jak na komiks jest zdecydowanie za krótkie.
Wpadnę tu jeszcze i zobaczę jak ci idą postępy w pracy. NIE PODDAWAJ SIĘ !
Ten post ma na celu jedynie wskazanie ci drogi oraz motywację.