View Single Post
stare 06.02.2006, 18:35   #4
Anka18
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał berata
Proponowałabym jednak na próbę przenieść Downloads w inne miejsce i sprawdzić, czy bez dodatków gra ruszy.
Ech, berata, berata, co z ciebie wyrośnie?? (bez urazy) NIE TRZEBA NIC PRZENOSIĆ KOBIETO! WYSTARCZY ZAINSTALOWAĆ CLEAN INSTALLERA. Miałam IDENTYCZNY PROBLEM JAK diza. Spowodował go jakiś lub jakieś dodatki z neta zamieszczone na płycie pisemka GRY EXTRA numer 4/2005 (na opakowaniu płytki widnieją dwa simy-wampiry tj. simka wampirka w czerwonej sukience i wampir w czarnym fraku i włosach postawionych na żel). Mój problem był dokładnie taki sam jak twój.
Poradzono mi mianowicie (nie pamiętam kto) żebym pobrała Clean Installera, był podany link, pobrałam program, uruchomiłam go, wyświetliło mi pliki jakie tylko miałam w folderze Downloads, te, które zostały zaznaczone na czerwono musisz wykasować ( o ile dobrze pamiętam, w prawym dolnym rogu okna Clean Installera) była ikonka z napisem Delete. Klikasz i program pyta czy na pewno chcesz usunąć wybrany plik, klikasz TAK, i w ten sposób usuwasz te pliki. Musisz wykasować wszystkie zaznaczone na czerwono, bo inaczej nie pozbędziesz się tego paskudnego problemu. Aha, te pliki które program zaznaczy na różowo należy wykasować bo to oznacza, że są one zdublowane (np. że w grze będziesz widziała obok siebie pięć identycznych fryzur). Musisz zrobić tak, żebyś miała po jednym pliku z każdych zaznaczonych na różowo (jak np. wyświetla ci się 5 plików o nazwie komputer.Sims2Pack to wykasuj te cztery identyczne bo po grzyba 5 identycznych elementów w grze?? POZDRAWIAM, diza, napisz czy moja podpowiedź ci pomogła.

Ostatnio edytowane przez Anka18 : 06.02.2006 - 18:39