heh... tu sie troche rozgadam
1) co do lozek to dzialo mi sie tak samo jak Vel'owi sciagnelam sobie rozowiutkie (ekhem... to sie nazywa gust [

i niebieskie ktore podczas zabawy zmienia kolor

)) jest fajo. ale wtedy kupowalam i znikalo. podobnie dzialo siem z roznymi dywanami. ale zadne sciagniete lozko ci nie zadziala. przykro mi ;(
2) co do stron z dodatkami to odwiedzam najczesciej te wymienione, ale lubie jeszcze
www.thesimsresource.com jest ekstra dodatkow masa ale niestetysh trzeba byc zarejestrowanym i placic. kiedys ne trzeba bylo, ale cosh, swiat idzie na przod

))
3) co do polskich stron to wchodze na thesims.pl i jeszcze (nie wiem czy moge tu podac nazwe ale zarysykuje) simslandie, ktora niestetysh miewala ostatnio niemale problemiki i od dluzszego czasu nie bylo dodatkow. a pozatym to jest wporzo.
4) co do bledu Edety Kudou to mozesh miec uszkodzona plytke, porysowana uitp, luyb cd -roma. u mnie tesh kiedys byl zepsuty i nie moglam zadnej gry odpalic. no albo cos nie tak z konfiguracja kompa -> smieci, jakis blad w rejestrach (np. zle odinstalowana gra) brak najnowszych sterownikow i DirectX... moze byc ich wiele.
nio to jush wszystko. bardzo zanudzam?? [;