View Single Post
stare 09.02.2006, 09:49   #15
konwallia
Guest

Domyślnie

Qrde no, kolejne zaniedbanie z mojej strony. Jeszcze nie ocenilam takiego fajnego domku... <mlotek>... No ale juz.

1. Bryla calkiem ladna i nowoczesna. Nie podoba mi sie jedynie dach. Dalabym albo taki jakis spadzisty (ale nie za bardzo), albo po prostu ten plaski odgrodzilabym tym takim niziutkim ploteczkiem.

2. Ladny mietusowy przedpokoj, ale brak jakis obrazkow na scianach.

3. Kuchnia malutka i troche przytloczona tymi drewnianymi zaluzjami. Troszke malo miejsca na przygotowywanie posilkow.

4. Jadalnia chyba potraktowana po macoszemu, czy mi sie wydaje?? Gdzie klimacik przytulnosci i domowej atmosfery?? Gdzie kwiatki, wazoniki, dywaniki, zwiewne firanki?? Justynko, zawiodlas w tym punkcie.

Ale zeby nie bylo ze tylko krytykuje, o nie!! Teraz to co wyszlo wg mnie GENIALNIE!

5. Sypialnie, sypialnie i jeszcze raz sypialnie. Jestes mistrzynia w projektowaniu sypialn! Czerwona bardzo ladna. Czerwona ale nie za bardzo. Wiesz jak zachowac umiar w kolorze. Brawo! Rozowa tez sliczna, wyzucilabym te ciezkie firanki i zastapila jakimis zwiewnymi, ale i tak super wyszlo!

6. Co do salonu i lazienki, generalnie nie mam sie do czego przyczepic. Domek calkiem sympatycznie urzadzony. Troszke bym zmian (minimalnych wprowazila) ale ogolem - super!