View Single Post
stare 09.02.2006, 16:52   #1
Sugarless
Guest

Domyślnie Problem graficzny.

Mam problem z grafika otoz - w mojej grze dzieja sie dziwne reczy. Zainstalowalam ja dzisiaj, sprawdzialm wszystkie wymagania systemowe, kart graficzne itp - wporzadku (karte mama baaardzo dobra) efekty detali, simow na wysokie - wszystko co sie dalo ustawilam jak najwyzej.
  • Pierwszy blad - czyli duuuze zroznicowanie ostrosci i wyrazistosci obrazu w stosunku do przyblizenia/oddalenia.

• Drugi blad - PASECZKI, ktore nie daja mi spokoju i nie moge grac, bo po prostu dostaje ****icy za przeproszeniem.
i moja gra wyglada mniej wiecej caly czas TAK:

i trzeci, drugoplanowy juz raczej - gdy instalowalam dodatki pojawily mi sie genotypy, ciuchy itp - a meble za jajo nie chcialy, naszczescie po ponownym uruchomieniu gry zlitowaly sie i pwrocily, czyli problem rozwiazany, ale moje prorocze mysli mowia mi, ze to cos zlego.

Prosze o pomoc, sama nie wiem co mam robic i wierzcie - utrudnia mi to koszmarnie zycie.

ps. oprocz tego poszukuje niemieckiej strony z otoczeniami, szukalam na forum, ale niestety nie znalazlam, moze ktos ja widzial? jest taka niebieska a na niej, czy obok kredki tęczowe : P.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.