Cytat:
Napisał Sugarless
driver cleaner jest platny, mimo, iz to tylko sms z roznych powodow moje mozliwoscia na sciagniecie tego programu sa minimalne  a jezeli chodzi o te nowe strerowniki, ktore dokladnie mam sciagnac, duzo tam tego..
zab, to nie kod, nie.
|
Driver cleaner jest programem bezpłatnym. Wybierasz: pobierz plik -> basic ftp Pobierz i również pobierasz plik za darmo. Nie potrzeba żadnych SMS-ów.
Sterowniki: wybierasz system operacyjny, który masz na komputerze. Jeżeli masz Windows XP to będzie to pierwszy link: Windows XP Drives and Software. Potem wybierasz RADEON, dalej: Catalyst 6.2 Windows XP. Dalej: na tej stronie (musisz ją przewinąć trochę w dół) masz coś w rodzaju tabelek. Najlepszym rozwiązaniem jest pierwsza tabelka - tam do ściągnięcia jest
Microsoft.NET Framework - niezbędny do prawidłowego działania sterowników i
Catalyst Control Center Package - to są właśnie sterowniki.
Twój Windows XP musi mieć zainstalowany Service Pack 2. Jeżeli masz zainstalowany Microsoft.NET Framework to nie musisz go ściągać. Żeby to sprawdzić:
1. Service Pack 2 - klikasz prawym przyciskiem myszy na Mój Komputer i wybierasz Właściwości. W okienku pojawia się informacja o systemie i ewentualnym dodatku.
2. Microsoft.NET Framework - Menu Start->Ustawienia->Panel Sterowania->Dodaj i usuń programy. Jeżeli na wyświetlonej liście jest takie coś to znaczy, że nie musisz tego ściągać.