Uuu...
Wiem, że znowu się powtórzę, ale o prostu nie lubię komiksów. No czywiście są wyjątki, ale nieważne. Według mnie Twoja praca jest niestaranna i chyba nie przyłożyłaś się do tego. Po opiniach innych i własnemu doświadczeniu można wnioskować, że pomysł został zaczerpnięty z japońskich komiksów ('a żem się skapła *_*'), zainspirowało Cię to, albo ujmę to jeszcze inaczej - postanowiłaś zrobić swoją własną wersję jakiegoś obrazkowego czasopisma. Tylko, że ta Twoja podróba okazała się czymś tandetnym i w ogóle nie widzę w tym żadnej przyszłości. Akcja zbyt szybko się dzieje, zdjęcia są takie dziwaczne, jakaś ruska grafika (przepraszam - no nie obrażajmy Rosjan - tak mi się powiedziało, ale moznabyłoby to przestawić w opcjach grafiki na bardziej wydajną), niektóre teksty są poprostu bez sensu i w ogóle ta bohaterka jest 'nietegas'. Mówiąc prościej - nie podoba mi się to wszystko. Pomysł i wykonanie po prostu do bani. Wiem, że sama nie jestem genialna, jeżeli o to chodzi, ale pragnę wyrazić swoje zdanie należycie.
Dziękuję i przepraszam.
|