View Single Post
stare 14.02.2006, 23:01   #3
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał natee123
Joł! W moim ostatnim poście któraś lub któryś z Was podała/podał mi link do PeggyGirl i próbuję ściągnąć Mesha i nie wiem co dalej
Nie wiem, w jakim sensie nie wiesz co dalej, ale po ściągnięciu mesha wypakowujesz go normalnie do Downloads, tak jak fryzury i inne dodatki do gry. Mam nadzieję, że udało Ci się ściągnąć, bo piszesz, że "próbujesz".

Specjalistką od linków nie jestem, więc niestety żadnych Ci nie podam. Może ktoś się znajdzie, kto Ci je poda, ale trudno się w takim długim poście z dużymi odstępami, pozdrowieniami (?) i nie związanymi z tematem prośbami i innymi rzeczami połapać... Staraj się pisać zwięźle. Jeśli chcesz, oczywiście.

A mobilizacja do pisania fs? Zgadzam się ze Schizolką, to na pewno nie miejsce na takie prośby... Nalepiej zmobilizujesz się idąc do działu Fotostory i patrząc na inne fs (tak mi się wydaje). Sama nie wiem. Ale jeśli to prawda, planujesz zrobienie fs (komiksu?) od czerwca, jak napisałaś w poprzednim swoim temacie, to chyba już powinnaś być zmobilizowana? A Twoich propozycji najbardziej podoba mi się pomysł na fs o Blog 27. Rzeczywiście byłby FUN, ale pod warunkiem, że wykonałabyś to ze "smakiem"...

Pozdrawiam
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem