1. Pierwsza simka - dziwnie ma to pod oczami albo tak sie cień ułożył. Twarz ma nawet ładną, ale nieco za duże usta. Szminka IMO za jaskrawa, włosy też - zbyt żółte. Ubranie ma całkiem niezłe, chociaż sama bym się tak nie ubrała.
2. Druga simka - skóra i włosy nie pasują do siebie kolorem, kolczyki nie pasują ani do włosów, ani do szminki - która znowu jest zbyt jaskrawa. Tę fryzurę osobiście niespecjalnie lubię. I wydaje mi się nieudanym, a co najmiej dziwnym połączeniem bluza od dresu i zwiewna spódnica do kostek. I klapki. xD A, i ten nos...jakoś tak "przeskakuje" na górze.
3. Trzecia simka - twarz ma cakiem sympatyczną (i te piegi

). Ładna fryzura. I ubranko też dobre. Wreszcie szminka jakaś bardziej delikatna!

Tylko ta skóra IMO za bardzo się świeci. Nie lubię takich. I simka wcale nie wygląda jak pani lekkich obyczajów.

4. Piżama - słoodka. ^^ Jak na Painta, wyszła całkiem dobrze.
Simki z drugiego posa oceniłam, ale potem zamiast Ctrl i C wcisnęłam V. ;( :1smutny: Może zaraz napiszę jeszcze raz.
Noo.
5. Melania - nie chce mi się dużo pisać znowu. Więc... Minusy: cień (perełka? kropelka?), USTA (wielkie!), dziwna ta fryzura, piegi (u niej mi się nie podobają).
6. Żanna - co za imię!

Minusy: znudzona/śpiąca mina, wielkie usta, piegi. Ale ogólnie jest całkiem ładna.
7. Amelia - za wielkie te usta! Włosy za ciemne w stosunku do karnacji.
8. Oksana - kojarzy mi się z jakąś Litwinką albo z jakimś takim ze wschodu...oni chyba takie imiona mają między innymi

Po co ten pieprzyk? Dziwną ma minę. I za ciemne policzki.
9. Fabia - jak samochód mojej mamy - śmieszna i wesoła. Czy ma umalowane oczy?
10. Kalina - ładne ma kolczyki. I fryzura jej pasuje. Wreszcie trochę mniejsze te usta - i ładna szminka, nie jest jaskrawa. Znowu piegi

Nie wszyscy ludzie mają piegi lub pieprzyki na twarzy, simowie też nie muszą.

11. Marlena - za jasna szminka w stosunku do karnacji

Cień do powiek płacze.
12. Iga (

) - całkiem ładna. Tylko nie podoba mi się fryzura i usta. Takiego robi buziaczka. Jeśli ktoś ma wyglądać jak kobieta lekkich obyczajów, to prędzej ta. xD
13. Olimpia - szczerze mówiąc, niezbyt mi się ona podoba. Zbyt szopowate ma włosy. Zbyt różową szminkę. I znowu ta łezka! I róż zbyt różowopomarańczowy.
14. Ada - te włosy z kolei - za cienkie i za rzadkie. Usta troszkę za duże. I oczy takie śpiące.