bryla jest zarypista, perfekcyjnie oddaje orientalny klimat, te okna, ta woda - wszystko jest jak najbardziej wporządku. w srodku trochę gorzej, a szczerze to beznadziejnie - wystroj wnetrza srednio przedstawia tradycyjne chinskie umeblowanie, w sumie mamy 21 wiek, ale jakis orientalnych akcencikow trochę tutaj by sie przydalo, chociaz kanapy, parawan czy mały wazonik - znacznie lepiej by to wygladalo, ale i tak jest dobrze, w zasadzie nawet bardzo. jezeli chodzi o glebsza opinie umeblowania, jakby patrzec na to dzisiejszym okiem - to calkiem, calkiem. troche 'zapaprane' jak dla mnie w pokojach, nie ktore rzeczy sie wrecz gryza ze soba (najbardziej drazni mnie pokoik dla dziecka, no po prostu go nie trawie) czyli podsumowujac wnetrze mnie troche zniechecilo co do dania ci tak wysokiej noty, ale bryla wszystko poprawia. w koncu sasiedzi nie wpatruja sie co jest w srodku, tutaj chodzi o bryle, o ogrod, o ten sliczny moscik i odpowiednio ustawione pietra - cud, miod i orzeszki. 5+. (poniewaz jestem nie zmiernie wdzieczna mojej kryteriom oceniania, 5 i to z plusem to naprawde niezla ocenka) gratulacje, masz talent dziewczyno