Więc tak.
Gram w Dziwnowie, a oto losy rodzin (jeszcze nic oprócz nowego image Damazego nie zrobiłem, ale dobra):
1. Kamasz:
Damazy przestał być sługusem ojca. Po osiągnięciu dorosłości przeprowadził się do oddzielnego domu i narazie nie chce mieć nic wspólnego z ojcem. Zaczął nowe życie. Zmienił image. Zamienił się w randkowicza, natomiast Bartłomiej ma szczęśliwe dzieciństwo. Rupert umiera w pożarze (albo czymś innym

), a Bolesław zmył te ohydne linie z twarzy i też zmienił image, ale nadal jest generałem. W dalszej przyszłości Damazy poślubi kogośtam z rodziny Jedynacy, jeszcze nie wiem kogo. Cała rodzinka pogodziła się z Kowalami.
2. Kowal:
Zaprzyjaźnili się z moją rodziną Twer. Jasiek idzie na studia pod kierunkiem fizyki, które kończy. Zaczyna pracować jako naukowiec.
3. Widmo/Zmrok/Nie wiem które:
Pani Ofelia poślubi Damazego Kamasza, natomiast Oliwka ciągle pije napój przywracający życie i nigdy chyba nie umrze.
Nie będe grał Dziwakami. Są zbyt Dziwni.
4. Papużka:
Czy ta rodzina nie była w The Sims? Była. Więc tak. Ta kobitka będzie żyła z tym kolesiem, natomiast Nerwusa wyprowadzę i przywrócę mu normalne życie. Zakocha się w mojej simce i będą mieli dwójkę dzieci.
PS. Pogrywałem sobie jeszcze w Miłowie. Oto co zrobiłem:
1. Przyjemniak:
Ta rodzina podzieliła się na dwie. Bliźniaczki nadal się nie cierpią, ale Liliana wzięła się do nauki i aktualnie ma 4+, natomiast Andżelika ma 4. Jak wiadomo, Marysi musi się wyświetlić karta szansy związana z sortowaniem papierów. Wiem, bo sprawdzałem trzy razy, a za czwartym wziąłem "ignoruj" i zapisałem grę. Ten jej partner (nie pamiętam jak ma na imię) zaprosił Kasię, żeby z nimi zamieszkała. Zgodziła się, ale dzień później wyprowadziła się z domu i zamieszkała w oddzielnym domku blisko Lotario i Kaliente. W przyszłości nasza pani Langerak ożeni się z Donem.