Cytat:
Napisał Fangorn
Ja bardzo lubiłem 3 i 4 część i myślę, że piąta będzie też super, ale mam kilka zastrzeżeń. Otóż żałuję, że teraz bohaterowie nie będą brali udziału w bitwie tylko będą stać jak te durnie i rzucać czary. Wadą będzie też to, że jednostki nie będą mogły podróżować bez bohatera. A szkoda bo mogły by choć posłużyć na zbieranie tylko surowców, a bohater ze swą armią zajmowałby kopalnie i tłukł by potwory  . I coś jeszcze. Trzecia i czwarta część miały w sobie to coś, że potwory efektownie ginęły. Np. taki diabeł gdy zginą spalał się i zostawała z niego kupka popiołu, albo wampir też rozsypywał się w pył. A teraz z tego co widziałem na filmiku pokazującym walkę diabeł najnormalniej w świecie sobie upadł gdy zginą! Hańba! Żałowali oni dodatkowych efektów przy śmierci potworów! Wstydźcie się panowie z UbiSoft! xP
Ale może jakoś to przeżyję. Za to fajną będzie miała gierka grafę. Szczególnie spodobał mi się zamek Academy. Wygląda super bomba i dolot full!  Chociaż żałuję, ze teraz będzie to zamek pustynny, a nie śnieżny. Chyba Academy był zamkiem pustynnym w drugiej i pierwszej części serii.
|
Nie UbiSoft, tylko NivalInteractive.
Ja kocham Heroes i zamówiłam już edycję kolekcjonerską piątki