View Single Post
stare 25.02.2006, 11:41   #25
Ametyzd
Guest

Domyślnie

Rany, co to za szaajs... O.O Przede wszystkim jest błąd w tytule.

"No bo wiesz ja jestem lesbijką interesują mnie kobiety a nie mężczyźni , wiem niechcesz mnie znać już stąd idę-Sara odbiegła z płaczem." LOL. To było dobre. Nie wiem, dlaczego piszesz to fotostory. Może zaciekawiło cię, jak wygląda życie homoseksualistów, i próbujesz je sobie wyobrazić... I być moze duzo słyszałaś o nietolerancji wobec nich - stąd fragment "wiem <PRZECINEK!> nie <SPACJA!> chcesz mnie znać <PRZECINEK TO GDZIE?> już stąd idę." Poza tym to zdanie czy co to jest strasznie głupio brzmi.
"-No, bo wiesz, jestem lesbijką.
- No, spoko." Tiaa.

"-No wiesz kochanie mamusia się pokłuciła z Sarą
-Tak hurra bo ona była parszywą wiedźmą widziałam jak latała na miotle!!" Haaaaaahah Kłócić przez "ó".

"-AAAAAAAAAA co ty tu robisz AAAAAA !!!!!!Wynoś się słyszysz papa
Alicja się popłakała i odeszła zamkneła się w swoim pokoju lecz po 10 min wyszła bo zrobiła się głodna zjadła i poszła do pokoju." Nie, no chyba dalej umrę ze śmiechu. :laugh:

"Piotruś chciał iść na ręce Sary i mu się tu powiodło śmiał się maluszek dobre 2 min lecz się zsikał" :laugh: Ja też się zaraz zsikam xD ze śmiechu xD :laugha:

"-Bo mi ukradli dom i wiesz taki starszy facet na wózku inawlidzkim przywiązał go do wózka i jechał z tym domem to mogę??" *leju, leju* :laugha:

" i uderzyła małą w buzię
-I co będziesz tu spać co?
-Tak -odpowiedziała rozpłakana dziewczynka
-a mamie nic nie powiesz
-nie
-To więc uważaj...." Jakie to dramatyczne, szkoda, że tylko ogólny sens da się zrozumieć.

Ogólnie, tekst jest nieprzejrzysty, jest w nim straszliwie dużo błedów ort., interpunkcyjnych i tak dalej, a także sporo literówek. Pod tym względem i pod względem fabuły - czyli normalna ocena - 1/10.
Ale za to, jeśli chodzi o śmieszność, czyli skala oceny słabego fs - 11/10!

Cocaine, dopuszczalna jest i forma "oczami", i "oczyma", więc nie wiem, co ci tu przeszkadza, oprócz ogólnego braku sensu.
Hekate, tak mi się wydawało, ale dlaczego? Tam żyły pierwsze lesbijki? xP
  Odpowiedź z Cytatem