View Single Post
stare 26.02.2006, 21:21   #2
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Po pierwsze, mam nadzieję, że normalnie wkleisz zdjęcia. Bo to troszeczkę przeszkadza, gdy trzeba otwierać po kolei linki. Jakość fotek nie powala, radziłabym ustawić większe detale simów i obiektw w ustwaieniach, oczywiście jeśli nie masz bardzo wolnego komputera. Zdjęcia są dobre, ale na jednym z nich widać niebo nad ścianami.

Jeśli chodzi o treść, to wsyztsko tak szybko się dzieje... Jak dla mnie jest średnio. Tytuł jest bardzo zachęcający, a to, czy fs mi się spodoba, zależy chyba od tego, co powie Aga (powie o ciąży?) Wtedy okaże się, czy fs to typowy romans czy coś innego. A typowych romansów było już tutaj dużo... Nie wiem, w tym odcinku nie wydarzyło sie nic ciekawego, ta rozmowa Agi i Konrada taka typowa ("Kocham cię!", "Ja ciebie też"). Poczekam do kolejnego odcinka żeby powiedzieć coś więcej.

W tekście są powtórzenia, staraj się ich unikać.
Cytat:
Napisał chili
Młody, 26 letni mężczyzna o imieniu Konrad sięgnął po słuchawkę telefonu i wykręcił numer redakcji w której pracował, po chwili usłyszał cieniutki głos sekretarki Wioli:
- Redakcja gazety Passage, w czym mogę pomóc?
- Cześć Wiola, tu Konrad, mogę rozmawiać z szefem?
- O to ty! Już łącze. – odpowiedziała młoda kobieta głosem
Chłopak nic nie odpowiedział, nagle w słuchawce usłyszał gruby głos:
- Tak słucham.
- Dzień dobry szefie, tu Konrad. – chłopak mówił zachrypniętym głosem
To drugie wytłuszczenie jest zupełnie niepotrzebne. Po prostu "odpowiedziała młoda kobieta". "głosem" się nie pisze.
Cytat:
Napisał chili
Chłopak skierował swoje kroki do łazienki, już miał do niej wejść gdy nagle zadzwonił dzwonek do drzwi, udał się w stronę drzwi, był ciekawy kto przyszedł, była to Agnieszka, jego przyjaciółka i była dziewczyna.
Mam nadzieję, że zwrócisz na to uwagę i jakoś wzbogacisz treść. Na razie, jak mówiłam, z oceną tradycyjnie się wstrzymam.

Pozdrawiam
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem