View Single Post
stare 27.02.2006, 20:23   #2
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Coś nie zanosi się na to, że odcinek pojawi się za chwilę, więc skomentuję.
Po pierwsze napiszę, że będę obiektywna, gdyż nie czytałam Twoich fs (tzn. patrzyłam i czytałam kawałki, ale niecałe), nie było mnie na forum, gdy dawałaś swoje fotostory.
Muszę przyznać, że piszesz ciekawie, ale nie podoba mi się , że mieszasz czasy. Np.:
Cytat:
Napisał ReGiNa
Leżąc na trawie wspominała czasy dzieciństwa i ile jeszcze przed sobą ma.
czas przeszły
Cytat:
Napisał ReGiNa
Zdruzgotana matka, która ma wielkie serce, siły i jest gotowa poświęcić całe swoje życie całej rodzinie.
czas teraźniejszy
Najlepiej wybierz sobie czas przeszły albo teraźniejszy i pisz cały czas w jednym.
Cytat:
Napisał ReGiNa
Marząc o prawdziwej miłości i o wspaniałej przeszłości można marzyć całymi dniami, lecz żeby coś osiągnąć trzeba się zapracować, a nawet poświęcić swój „cenny” czas.
Hmm, a tu chyba miało być "przyszłości"?
Są też problemy z interpunkcją (brak spacji pio kropkach, dwie zamiat trzy kropki itp.), ale temu bardziej przyjrzę się w odcinkach.
Zdjęcia są fajne, ale dom jest "ucięty", widać tylko pierwsze piętro, np. na zdjęciu nr 3, albo na pierwszym drzwi garażowe (tak chyba miało być ). I jest przezroczyste drzewo (podczas gry trzeba wcisnąć Tab, nie będzie takich pzrezroczystości).

Więcej na razie nie napiszę, w końcu to dopiero przedstawienie postaci. Na pewno skomentuję jeszcze po odcinku.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Isi : 27.02.2006 - 20:25
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem