View Single Post
stare 03.03.2006, 22:43   #7
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Najlepszy z dotychczasowych odcinków. Pomysł z córką burmistrza na takim obozie mi się podoba. Nie ma może szczególnie dużo akcji, ale przewiduję, że może w kolejnych odcinkach coś więcej się wydarzy?
O ile dobrze sobie przypominam, miałam w poprzednich odcinkach jakieś drobne zastrzeżenia do tekstów. Teraz widzę, że wszystko jest napisane poprawnie, interpunkcja dobrze, mogę się przyczepić jedynie do podwójnych wykrzykników- stawiamy po jednym albo po trzy, nie po dwa.
Na jedenym ze zdjęć jest nieścisłość: Flora mówi, że wbiła trzy lampy, a ten opiekun powtórzył po niej, że niby wbiła dwie. (hmm, a nie chodziło przypadkiem o tzw. śledzie? bo napisałaś, że wbiła je w ziemię, ale może to jest to samo, ja tam się nie znam na namiotach).
Kiedy akcja toczyła się w autobusie, nie wiedziałam, który dymek czytać pierwszy, a który ostatni. Potem już było OK.
Zdjęcia są fajne (podłoga w autobusie może trochę nieodpowiednio dobrana, te z obozu mi się bardzo podobają, choć detale są rozmyte, ale to raczej nie Twoja wina...
Moim zdaniem jest znacznie lepiej niż w pierwszych dwóch odcinkach, jesli chodzi o fabułę. Poczekam jeszcze na to, co się wydrzy dalej i wtedy wystawię ocenę.
Pozdrawiam
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem