Dużo tych simek

właściwie nie wiem od czego zacząć... Zacznę od pierwszego posta
1. Ten skin z helaene nie podoba mi się, simka ma czerwone zmarszczki pod oczami. Fryz nastawiony na czub

ale w sumie... Ma ten swój urok

Niech będzie 6,8/10

czyli dosyć dobrze
2. Ta jest bardzo ładna. Wszystko mi w niej pasuje

Nie mam żadnej sugestii co do zmiany, 10/10
3. Nie lubię tego typu urody. Innym mogło się spodobać, ale to nie mój gust

Podoba mi się błyszczyk, lecz nie lubi wszelakich fryzur z ukośną grzywką. Powstrzymam się z oceną przy tej simce
Teraz simki z 2 posta ( o ile się nie mylę :p )
1. Nicol jest bardzo łądna wdg. mnie

Fajne oczy, skin i fryzura. Very ok

2. Przypomina mi twoją Natalię Nowak, która dałaś na konkurs... W sumie bdb ( ale rysy twarzy nie różnia się od poprzednich ) I zapanowała moda na tą fryzurę która za bardzo mi nie odpowiada

Jednak jest bardzo dobra
Teraz te z 3 połsta
1. Ta ma zbyt grubą górna wargę i dziwną fryzurę. Ale jednak ładnym jest dobrze we wszystkim, bo twoje simki dobrze by wyglądały nawet w czubie a'la Elvis Presley

Jednak ma w sobie ten urok

2. Piękna. Super szminka taka naturalna. Ona podoba mi się z twoich simek NAJBARDZIEJ. 100/10
3. Wygląda jak kaczucha

Ta podoba mi się najmniej ze wszystkich twoich simek

Oczy ma dziwne i nie przepadam za tą fryzurą, bo jest taka nastroszona i wytworna, jak dla starej pani.
Nio to przechodzimy do 4 posta :
Natalia przed była taka... wypicowana, nienaturalna... Nie podobał mi się cień do powiek, ale błyszczyk niczego sobie...
No i Natala po zmianie

... ŚLICZNA! CUD MIÓD

xD słodziutka , co prawda kąciki oczu simki sa tak podniesione do góry, co wygląda nienaturalnie, ale jak tak się tobie podoba to ok

Uff jakoś przez to przebrnęłam. Czekam oczywiście nas kolejne twoje simki...
i pozdrawiam