Temat: Voyage
View Single Post
stare 07.03.2006, 13:55   #69
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Nareszcie pojawiło się coś, co idealnie pasuje do myśli przewodniej "Kiedy bogowie chcą nas ukarać, spełniają nasze prośby". Czekałam na ten moment.
Odcinek jest najbardziej interesujący ze wszystkich, nie mogę doczekać się kolejnego. Z tym przyjacielem, który może okazać się wrogiem, domyślam się, o kogo może chodzić, ale zapewne idę w złym kierunku.
Na kartce wyjętej z encyklopedii (z 3. odcinka) była właśnie ta data "1065" a zarazem godzina. Czyli wychodzi na to, że godzina wejścia do tych drzwi ma ścisły związek z czasem, do którego się trafia. Albo ten związek dotyczy tylko tej daty i tej godziny. A ten papirus na stoliku to pewnie ta kartka?
Strasznie mnie wciągnęło, ale pewnie trzeba będzie długo czekać na kolejny odcinek... Domyślam się, że pewne sprawy wyjaśni, choćby małą część.
Zdjęcia są ładne, do ich rozłożenia nie mam żadnych zastrzeżeń, brakuje mi tylko widoku na morze zza okna, ale wiem, że byłoby trudne wykonać coś takiego...
Tak jak napisałaś na początku, akcja zaczęła się rozwijać od 7 odcinka. Mam nadzieję, że trochę potrwa, a ze wszystkiego co pisałaś, wnioskuję, że tak będzie.
Fs jest świetne (już to pisałam), czekam z niecierpliwością na ósmy odcinek.

Pozdrawiam
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem