Temat: Twory Harumi
View Single Post
stare 07.03.2006, 22:35   #23
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

A ja już 2 partie przegapiłam... Odświeżę tamat.

PRZEDOSTATNI POST
Bluzka-- wzór i pomysł fajny, ale rozmazana się wydaje... Fajne kolory, chociaż nie lbię wstążek na bluzkach.
Simka dorosła-- fajna. Ładnie połączyłaś makijaż z kolczykami. Grzywka się trochę rozmazała. Myślę, że pasowałaby tu bardziej jakaś "egzotyczna" fryzura i brązowe włosy, choć tak też nie jest źle.
Danusia z Krzyżaków-- musze przyznać, że ja ją sobie całkiem podobnie wyobrażałam. Może tylko usta jakieś czerwone/różowe miałam w wyobraźni. Jeśliby to nie była Danusia, to zapewne powiedziałabym, że Simka jest zwyczajna, ale skoro to wyobrażenie, to nie oceniam w tej kategorii. Ładne oczy. A tą fryzurkę ciągle gdzieś widzę.

OSTATNI POST
Barbie- ciuszek nie jest zły, choć trochę rozmazany (a może to tylko tak wygląda). Nie pasują mi do Barbie te romby i kratki. Moim zdaniem takie desenie pasują do innych kolorów.
ciemnoskóra Simka- zgadzam się, że udana. Naprawdę bardzo ładnie wygląda, i jeszcze do tego fajna fryzurka. Podoba mi się.
eksperyment z naturalnym skinem- zwyczajna jak dla mnie. Niby wszystko OK, ale nic szczególnego. Ten nos wydaje się trochę opuchnięty.
Gothka- goth mnieie fascynuje ani szczególnie się nei podoba... Myślę, że jest w porządku, kształt twarzy trochę "dziecięcy", ale może to celowy kontrast z tym makijażem?
Isi jest offline