View Single Post
stare 13.03.2006, 17:01   #11
Mgiełka
Guest

Cool

Znam ten ból, gdy masz mało komentów, więc też Ci dam jednego(na razie, może kiedyś będzie więcej) :
1) Nienajgorsza, ale tak jak powiedziała Isi ta fryzurka nadaje jej uroku. Fajny ma błyszczyk.
2) Ta simka teraz wygląda troche jak ciotka-klotka No, ale tak to może byc.
3) Mogłby miec nos trochę krótszy, a kąciki ust bardziej do góry Ale jest ładna, pasują jej kolczyki i fryzura.
4) Wygląda trochę jak wredna baba. A ten kolor włosów kojarzy mi się z moją polonistką - ma podobny. Mogłaby mieć trochę inny kolor włosów, szerszą twarz i uśmiechnąć się
5) Za ciemna szminka, oczy jaskrawe(no ale może przecież nosić soczewki ), no i mogłaby mieć rozpuszczone włosy.
6) Mogłaby mieć albo ciemniejszą karnacje, albo brązowe włosy. Teraz trochę jest za blada i wygląda jak trup.
7) Bardzo ładna, fajny fryz, troszkę oczy za mocno podkreślone.
8) Wtedy jak ciotka, a teraz jak nastolatka. Ale już lepiej.
9) Chyba najładniejsza z Twoich dotychczasowych simek . Nie mam do niej żadnych zastrzeżeń.
10) Ma za blisko nosa osadzone oczy.
11) Za grube policzki, nos za długi i troche za dłuży.

Ja się mądruję, a sama robię nielepsze simki. Niektóre zostały ossstro zjechane . No, ale Tobie życzę jeszcze wielu ładnych simek.

Ostatnio edytowane przez Mgiełka : 13.03.2006 - 21:50

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.