Po pierwsze to może dawaj nowe Simki w nowym poście. Bo jak tak będziesz edytować to temat nie "podskoczy" na liście i nikt się nawet nie dowie, że dałaś coś nowego.

Poza tym w pierwszym poście zabraknie Ci kiedyś miejsca na Simki.

To teraz przejdę do oceny:
Simki są o niebo lepsze niż poprzednie! Wszystkie różnią się od siebie, polepszyłaś też jakość zdjęć. Dobrze, że jest tak różnorodnie, korzystając tylko z tego, co oferuje Maxis, nie jest to takie łatwe.
1. Twarz ma oryginalną, ciekawą. Ładne usta. Tylko ta fryzurka mnie odtrąca, bo jej po prostu nie lubię.

Ale tą Simkę stawiam na drugim miejscu wśród Twoich.
2. A ta właśnie najbardziej mi się podoba.

Czapka, kolor włosów, cera i makijaż oczu komponują się ze sobą, twarz Simki jest dość nietypowa- te wystające kości policzkowe. Fajnie wygląda.
3. Nieźle, właściwie wszystko mi się podoba, tyle że czoło jest odrobinę za wysokie. Ale gdybyś je obniżyła, twarz byłaby "typowa", czyli ta najczęstsza robiona przez userów.
4. Najmniej mi się podoba, przede wszystkim ze wzgledu na nos. Wydaje się trochę spłaszczony, bez urazy, ale trochę "prosięcy". Gdyby nie on, wszystko byłoby dobrze.
Teraz Twoje Simki nie są już tak do siebie podobne, ale 3 pierwsze mają niemal takie same nosy.

Czekam na następne,
pozdrawiam