View Single Post
stare 15.03.2006, 20:23   #74
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Bardzo podoba mi się plakat. i reklama. Nie jest już taka... kolorowa jak poprzednie.
Mam trochę do powiedzenia na temat tego odcinka, więc podzielę to na części.

Fabuła. Szczerze mówiąc, w ogóle nie spodziewałam się, że ze swojej Iwonki zrobisz wampira. Zaskoczenie, to bardzo dobrze. Mi się wydarzenia z tego odcinka bardzo podobają i jeszcze duży plus za wplecenie elementów z Własnego Biznesu- robotów i windy. Chyba jesteś pierwszą osobą na forum, która pokazała te gadżety w fs.
Na szczęście na obrazku nr 51 napisałeś "Iwonka skończ myśleć o pierdołach", bo rzeczywiście myślała o pierdołach. Analizowała kolekcję robotów Cedriga i oglądała pokoje w domu, a przecież powinna być w jakimś szoku z powodu przemiany w wampira? Chyba, że ona w taki sposób to przeżyła. Mimo wszystko moim zdaniem to nierealistyczne. Ale zabawne.

Tekst. Znów przesadziłeś z przecinkami. Nie tak jak kiedyś, ale jednak. Innym pewnie nie, ale mi to utrudnia czytanie. Poza tym pełno powtórzeń. Nie chcę się czepiać, ale tak naprawdę jest. A wymieniać chyba nie muszę, skoro zdarzają się prawie na każdym kroku? Szkoda, że ten tekst tak napisany (niestety kiepsko, bo gdybyś to zrobił lepiej, odcinek naprawdę nie pozostawiałby nic do życzenia).

Zdjęcia. Trochę dziwny rzut, np. na roboty. Jakby te zdjęcia były trochę pochylone. Ale Iwonka jako wampir wygląda za to fajnie.

Czekam na następny odcinek, jestem bardzo ciekawa, co zrobi Iwonka.

Aha, pomyśl trochę nad tekstem.

Pozdrawiam
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem