Oglądałam "Wielkie nadzieje" i powiem, że nie za bardzo przypadła mi do gustu Twoja interpretacja. Jeżeli już tak bardzo spodobał Ci się ten film i postanowiłaś, że napiszesz fs na nim oparte to nie zmieniaj faktów, bo to znacznie pogorszy jakość czytania (rada na przyszłość). Do tekstu mam zastrzeżenia, nie podobają mi się Twoje opisy, których z lupą trzeba szukać. Ja bym miała tyle do napisania... ufff... chociażby opis ogrodu, on był w filmie taki piękny, zaniedbany, tajemniczy, gęsto porośnięty (...) ale cóż, rób jak chcesz, masz prawo do umieszczania opisów, które mało pobudzają wyobraźnię. Boli mnie, że z domu i ogrodu tej staruszki zrobiłaś coś tak oczywistego, a one miały niepowtarzalny klimat, jakąś tajemnicę w sobie...
Oprócz wcześniej wytkniętych błędów...
Cytat:
Wszyscy w mieście znali legendę tę.
|
Rapujesz? ;] (źle ułożone zdanie)
Powodzenia, będę czytała następne odcinki
Edycja: Plakat, czy cokolwiek z napisem "kiedy zostanie tylko nadzieja ; Odcinek 1 szczęliwy dzień" ogromnie pomysłowy (zdjęcie *.*), grafika nie za bardzo, ale przecież nie musi być od razu w Photoshopie, nie? Jak masz Painta, robisz w Paincie i jest git.
Jeszcze wielka pochwała za zdjęcia, doskonała jakość, dobry rozmiar, ładnie zrobione, w pełni zapełniona powierzchnia.