View Single Post
stare 19.03.2006, 13:47   #15
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Sorry, ale ja się pogubiłam... Przegapiłam w ogóle odcinek trzeci, teraz patrzę, a parę postów nad moim jest 4. Ja czytałam tylko dwa pierwsze, jak pisałam poprzedniuego komenta. Naprawdę się można pogubić. :wacko: Uporządkuj to jakoś. Dawaj nowy post z odcinkiem, a nie z informacją, ze jest i edytujesz stare posty...

Odcinek trzeci był bardzo krótki. Dopiero co zaczęłam czytać, a ju.ż skończyłam i właściwie prawie nic się nie wydarzylo, więc nie mogę nic szczególnego powiedzieć. Nic nowego się z tego odcinka nie dowiedziałam (wiem to samo, co po lekturze drugiego), jestem cieawa, co dalej się stanie, ale jak na razie akcja się nie rozkręca i do niczego nie prowadzi. Tekst jest napisany dobrze. Zdjęcia mogą być.

Odcinek czwarty- wystapiły jakieś problemy z linkiem do obrazka, jak widzę.
Cytat:
Napisał rychu
-Co/
Odpowiedziałam.
Powinno być tak:
"- Co? - zapytałam."
Cytat:
Napisał rychu
-Silver! Miałem Ci powiedzieć! To twoja matka!
Wyrzucił to z siebie. To jest moja matka?
A tu:
"- Silver! Miałem Ci powiedzieć! To twoja matka! - wyrzucił to z siebie." Poza tym wszystko OK.

Wreszcie cos się zaczęło dziać, tyle że znowu za chwilę się skończyło. Wszystko dzieje się jakby w przyspieszonym tempie, każdy odcinek kończysz dobrze, ale w miedzyczasie powinno się coś więcej dziać: możesz wpleść jakieś wspomnienia, uczucia bohaterki, opis codziennych czynności. Byle co, żeby to nie działo się tak szybko. I żeby można się w to było wczuć, żeby był jakiś klimat. Nie wymagam wiele, po prostu mogłabyś trochę to rozwlec. Albo zdwóch odcinków, które piszesz, zrobić jeden (chodzi mi o następne, a nie te, co są).

Jeszcze nie oceniam,
pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Isi : 19.03.2006 - 14:00
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem