View Single Post
stare 20.03.2006, 20:05   #6
JuStYnKa
Guest

Domyślnie

A ja dawno nic nie oceniałam no to się przynajmniej u Ciebie rozpisze ^^ Podoba mi się bryła prosta i stylowa jak najbardziej wskazana, za to nie pasuje mi garaż jest za daleko od domu i trochę dziwnie to wygląda. Barwa elewacji nie przypadła mi do gustu, wokół drzwi dałeś cegłę i wyglądało by to lepiej gdybyś użył jej jeszcze w paru miejscach domu. Dała bym także inne ogrodzenie. Tył domu jest trochę zatłoczony, a w ogóle nie podoba mi się basen, jego wieeeeeeelkość oraz kształt.
Wnętrze. Korytarz podoba mi się ale te kapcie... lepiej wyglądały by na jakiejś półce i z ściany wystaje kwiat. Przedpokój, było by b. dobrze gdyby nie ten jaskrawo pomarańczowy dywanik. Salon niestety w ogóle mi się nie podoba nic do siebie nie pasuje. Jadalnie, śliczna, stylowa po prostu super^^ czego nie mogę powiedzieć o kuchni która jest zatłoczona a podłoga w raz z zasłonami nie pasuje do mebli. W sypialni nie pasuje mi ta czarna półka z książkami i znowu kwiat przebiła ścianę... Łazienka jest ładna. Pokój rekreacyjny w miarę mi się podoba. Na ogół dom jest ładny ale naprawdę wierzę, że stać cię na zrobienie lepszego bo widziałam wiele twych dzieł i mam podstawy aby tak myśleć.