View Single Post
stare 22.03.2006, 07:39   #2
VioletSoul
Guest

Domyślnie

a ja jestem za przeproszeniem wiekowa i sie nie wstydze przyznac ze gram w simy w dodatku zarazam innych simowa choroba
ale co racja to racja slugus jest niedopracowany gdy przebieram go w stroj wizytowy ma jeszcze czesc simowej mordki biznes tez nie jest przemyslamy a dodatki? no coz nie ma co sie tak znowu strasznie zachwycac to juz na stronie peggy lub the mood sa lepsze ale gre kupilam bo to jest jedyna gra przy ktorej odpoczywam gram od jedynki i jestem maniakiem dzieki temu maz nie ma problemu z kupowaniem mi prezentow dla siebie kupilam nie dla dziecka bo aktualnie nie mam jeszcze takowego w inwentarzu chociaz przyznaje ze przez ta gre jestem ukochana ciocia moich siostrzenic
zawsze mnie zastanawialo dlaczego EA nie zlapie tych najlepiej robiacych dodatki i ich do wlasnych celow nie wykorzysta wydajac jakies porzadny zbior tych dodatkow a nie pare drobiazgow jak ten swiateczny dodatek bo na nim to zawiodlam sie na calej lini przeciez przy rejestracji jest pytanie czy chcesz brac udzial w tworzeniu przeciez firma ktora zarabia kupe kasy na danej grze (a przypominam ze to jest najlepiej sprzedajaca sie gra na swiecie) powinna lepiej zadbac o klijenta bo to jest tak jak trzymac kure znoszaca zlote jajka w gnojowisku jak przezyje to dobrze jak nie to trudno prawdobodobnie uwazaja ze tacy maniacy jak ja i tak kupia i tak wiec nie ma po co sie starac i niestety maja racje bo nie wiem co bym zrobila gdyby nie bylo simow gdzie ucieklabym chociaz na pare chwil przed domowym kociolkiem
pewnie wrocilabym do rpg ostatnio mam nadzieje ze blizzard wyda diablo 3
  Odpowiedź z Cytatem