View Single Post
stare 24.03.2006, 23:19   #8
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Komentuję (prawie) każde fs, Twojego również nie chciałabym ominąć, więc dam Ci ten komentarz, ale powiem, że przeczytałam jedynie wstęp, odcinek pierwszy oraz mały kawałek drugiego.
Niestety jak dla mnie to jest trochę "niestrawne"- dużo tekstu, do tego gatunek, który nie należy do moich ulubionych, a kiedy zobaczyłam, że dałaś razem dwa nowe odcinki (drugi i trzeci) nie zachęciło mnie to do czytania, a wręcz przeciwnie.
Musiałabym jeszcze poświęcić trochę czasu na powrót do początku, "wpojenie" sobie, kto jest kim itd. Niestety brakuje mi na to wszystko czasu, kiedy wchodzę na forum, jakoś bardziej pochłaniają mnie inne sprawy...
Duża ilość tekstu nie jest wadą, to dobrze, że się starasz, nie robisz byle czego, ale chyba innym też nie za bardzo chce się czytać, sądząc po liczbie komentów.
Ja przeczytam może kiedyś, a może nie, powiem jeszcze, że zdjęcia są ładne, tyle że niektóre w trybie budowy. W sondzie wystawiam 3 gwiazdki- myślę, że to odpowiednia ocena. Są zdjęcia, jest tekst, kilka odcinków, tyle że mnie nie wciągnęło i nie zainteresowało...
Ale życzę powodzenia.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Isi : 24.03.2006 - 23:29
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem